Mis valesti läks, Kristina öelda ei oska - enesetunde järgi paistis talle kõik ideaalne, samuti partnerile. Sisetunne ütles aga juba enne saadet, et on minek. "Oli lihtsalt selline tunne, et täna on viimane kord, kaks viimast saadet olime õhukesel jääl,“ ütles ta.

Paljude üllatuseks täna saatest välja langenud ning finaalist kõrvale jäänud Kristina lahkus saatest pisarateta ning rahulolevalt ning kinnitas, et on õnnelik, et sai juurde palju toredaid sõpru ja kogemusi. Oma partnerit Kristjanit, kellega nüüdseks lugematu arv uisutunde koos on läbi tehtud, iseloomustab ta kui üdini positiivset inimest: "Isegi kui ma midagi valesti tegin, siis ta ütles ikka, et ma olen väga tubli!" Uisutamisega kavatseb Kristina edasi tegeleda, nüüdsest aga päris jääl. "Ma arvan, et päris jää peal on palju ägedam!"

Ometi kaasneb lahkumisega ka teatav kergendus, sest nüüd on naisel taas aega oma pere ja õpingutega tegeleda. "Kõige raskem oli panna klappima kool, perekond, proovid, kleidiproovid, trennid," räägib Kristina Šmigun-Vähi tagantjärele raskustest, mis saatega seoses kaasas käisid.

ANNA TEADA: Kas vaatajad tegid õige otsuse, saates Kristina ja Kristjani asemel finaali Pearu ja Emili?