Teg on viimase võimalusega nii vilistlastele, üliõpilastele kui linnarahvale värvika ajalooga koolimaja veelkord keldrist pööninguni näha. Maja on sel korral avatud läbi kõigi korruste: klassid, raamatukogu, frescodega kaetud keldrikäigud.

EKA avab uksed peoks reedel kell 20:00 ning kõik vilistlased on oodatud tagasi oma vanadesse õpperuumidesse ja osakondadesse, kus taaskohtuda ja koolikaaslastega vanu aegu meenutada.
Kell 21:00 avab peoõhtu rektor prof. Signe Kivi ning edasi on lavad bändide päralt. Nii aulas kui raamatukogus astuvad õhtu jooksul üles Pära Trust, Kukerpillid, Röövel Ööbik, Luarvik Luarvik, Lu:k, Zahir, Ki wa ja Andres Lõo.
Lemmikplaatidega läbi aegade tulevad kohale Hardi Volmer, Janek Murd, Erkki Tero, Holger Loodus, Aivar Tõnso, Alari Orav, QBA ja paljud teised.

Kõige ülemisel korrusel taaselustatakse legendaarne bändide prooviruum ja peopaik "Heven", kus õhtujuhtideks Erkki Tero ja Janek Murd. Näitamisele tulevad rariteetsed Pära Trusti tummfilmid ning Hardi Volmeri animatsioonid; installatsioonide ja kunstiprojektidega on üles astumas mitmed tudengid ja vilistlased ning võimalik, et öötundidel saab näha ka Veenus Kabareed (kes teavad need teavad).

Peol esitletakse ka samal päeval ilmuvat Kunstiakadeemia bändide kogumikplaati "EKA Muusikafond", kus haruldaste ja vähemtuntud lugudega astuvad üles muusikud, kes on läbi aegade olnud seotud ERKI ja EKA-ga. Plaat on esimest korda müügil samal peol, erihinnaga 150 krooni.

"EKA vana maja viimane pidu" piletid on müügil reedest: eelmüügist Kukus, Nokus, Von Krahlis ja EKA kantseleis 150.- / kohapealt 195.- Plaadimüügi ja peo tulud lähevad EKA uue maja fondi.