Toome Sinuni laste reaktsioonid. Kui Sinu kodus ka mõni taoline kõlas, siis postita see kommentaariumisse ja luba teistelgi muiata!

Olgu öeldud, et negatiivsena tunduvaid kommentaare lapsed ilmselt sugugi nii negatiivsena ei mõelnud, vaid võrdlesidki oma lemmikut ja paljunähtud iidolit Kristeliga, saamata aru, et telesaates üks ühele tulemust multikaga pole võimalik saavutada.

1. "Miks ta nii peenike pole nagu Elsa?" uuris väike 3-aastane Marjaliisa emalt kodus teleri ees.

2. "Selles kohas tuleb teha ju hoopis nii!" ei mõistnud väike Mia, miks Kristel "Let it go" loos mitu žesti valesti tegi ning asus töntsakana ise õigesti tegema diivanilt maha hüpates.

3. "Kleit on liiga lühike!" teatas asjatundlikult emale 4-aastane Victoria ja sirutas näpu ekraanile, kus Kristeli pahkluud paistsid.

4. "Käed käivad Elsal hoopis jõnksumalt!" oli 4-aastane Sofia veendunud, et Aaslaiu liigutused olid liiga pehmed.

5. "Elsal ei ole selle mõlema kleidi peal üldse lipsu," teatas Eliise emmele esimese kaadri peale, mis näitas Kristelit lähiplaanis.

6. "Kus on jäätiseloss ja Olaf?" imestas väike 4-aastane Rasmus, kes printsessidest väga ei tea ega pea, õdede kuuldes asjatundlikult kaasa.

7. "See pole ju Elsa! Alguses peab tal ju teine kleit, teine soeng ja teine kroon olema!" ei saanud 6-aastane Christyn üldse aru, mis seal televiirori sees tehakse tema lemmiklooga, kui esimesed noodid kõlanud olid.

8. "Ma ei taha enam jõuluvanalt Elsa-nukku," pettus väike Käroly ettastes, olles selle vaikides ja mõtlikult lõpuni vaadanud.