Fookuses on loomulikult ka positiivse ja lõbusa õhkkonna loomine. Kui tihtipeale “bassikultuuri” üritused hõlmavad ennast suurelt sügavaid ja “tumedamat” alatooni läbi võimsate ja kurjade bassiliinide, siis breaks võtab bassikultuuri idee ning kasutab seda, muutes peo meeleolu positiivseks ning rõõmsaks. Klubiöö muusikaline valik ja ülesehitus võimaldab nii pealiskaudsemal popkultuuri kuulajaskonnal kui ka tõsisemal muusikahuvilisel end koduselt tunda.

Esimesel üritusel tutvustatakse Ed Solo´t (UK), kes on tutvustatava muusikažanri kauaaegne tuntud nimi ja innovaator. Kui paar aastakümnendit tagasi oli breaks´i iseloom lihtsakoeline, siis praeguseks on omandanud see laialdane kuid kaasahaarav muusikastiil funk´i, drum’n’bass’i, dubstep’i ning muidki mõjutusi, mis ei lase sellel kõlada kui aastatesse ununenud trend.

Tegemist ei ole esmakordselt Eestit külastava välisartistiga. 2010. aasta oktoobris esines ta Tallinnas ning üritus sai suuresti positiivse tagasiside osaliseks. Ed Solo setid on ülesehitatud viisil, mis kaasab endas mitmete muusikastiilide mash-up’e ning originaalseid lahendusi.

Ed Solo põhilised märksõnad on Hot Cakes ja Booty Breaks, mis väljendavad puhast lõbu ja pühendumust tantsule – seda läbi funk´i nootide, kaasakiskuva tempoka rütmi ning moodsate bassiliinide kooslusega.

Ida-Londonist pärit Ed Solo on mees, kelle muusikahuvi algatasid piraat-raadiojaamad ning alustas oma karjääri UK kuulsas Sour studios. Nii Ed Solo kui ka Deekline on need, kes seisavad nime Sludge Records taga.

PS! Naised saavad kuni 00.30 tasuta sisse!