Liis, esitlesid hiljuti oma esimest eestikeelset plaati nimega «+1». Sa oled pidanud sellest kindlasti juba väga palju rääkima, aga teeme ka Naistelehe lugejale asja klaariks: mida see nimi täpselt tähendab? Sotsiaalmeediapostituse põhjal arvaks, et see tähendab titeteadet ... 

(Naerab.) Jajah! Üks mu fänn ka juba kirjutas ja uuris, et kas see tähendab seda. Tegelikult võib see pluss üks tähendada ükskõik keda, kellest oma lugudes räägin. Kõik mu lood räägivad kellestki, aga ma ei ütle kunagi välja, kellest täpselt. 

Sa oled alati hästi positiivne, särav ja värske. Vähemalt pealtnäha. Kas tänapäeva katk ehk stress, depressioon ja läbipõlemine on sinu jaoks võõrad?

 Kindlasti mitte. Jah, läbipõlemiseni pole ma õnneks veel jõudnud. Siis, kui ma vahepeal aga päris pikalt väga palju tööd olen teinud, olen küll stressis olnud. Väsitab ka see, et olen kogu aeg ju muusiku rollis. Olengi nagu tööpostil. Mul pole sellist mugavust, et lasen ennast välja minnes täiesti vabaks. Tunnen, nagu oleks 24 tundi tööl – keegi alati jälgib mind.