Tropical bass või global bass on hetkel üks uuemaid ja populaarsemaid klubimuusika suundi maailmas, mille on näiteks massidesse toonud artistid M.I.A, Major Lazer ja Buraka Som Sistema. Bassi-Missa üks resident DJ, BertOnBeats (ehk DJ Critikal toim.) on selles muusikažanris väljaspool Eestist endale nime teinud — lisaks esinemistele välismaal, on talt ilmunud mitmeid remixe nii Buraka Som Sistemale, kui ka paljudele teistele hetkel kuumimatele artistidele selles muusikažanris.

Peokorraldajad lubavad: “Tropical bass peol kõlab changaan, balkan beat, moombathon, dancehall, reggae, dub, ukfunky ja kõik, mis meid kõrgemale viib.  Lokatsioon ja destinatsioon on Bassi-Missa! Koht, kus toores vahetu energia muusikas ja rütmis, sõnas ja meloodias, teenib universumi kõikjalolevat alget läbi rõõmu, läbi naeru, läbi pidutsemise, läbi inimese.”

24. novembri Bassi Missa toimub klubi-kohvik Sinilinnus, kus kahes saalis astuval üles Bert On Beats (Man Recordings, R2),  Ringo Ringvee (Bashment FM, R2), Heidy Purga (Must Mesi), Don Erikson (Athens Sound, R2) ja Anton Must (Flavours).

Uksed avatakse: 23:00
Pilet: FB attend enne 01.00 5 euri, hiljem flaieriga 5 /8 euri

Kuula BertOnBeats tropical bass mixi: