OLAV OSOLIN FINALISTIDEST:

Tanel Padar
Tanel ei karda end lolliks teha ning on valmis ette võtma ükskõik missuguse seikluse, et vaid korralikult pulli saaks. Idee parodeerida oma õde on täiesti geniaalne ja ma kibelen näha Gerli Padar vol 2 täpselt sama innukalt kui kõik ülejäänud Eesti elanikud.

Tanja Mihhailova
Tanja on hullult hea laulja ning tantsija ning kõige uhkemad numbrid on tal olnud need, kus ta neid oskusi on liita saanud. Mida ta aga võtab ette Lia Laatsina, seda ma ei suuda isegi ette kujutada, seega ootan suure põnevusega.

Evelin Võigemast
Evelin on tõeliselt perfektne rollimeister - kui ta midagi ette võtab, siis on suuremat pauku oodata! Evelini Edith Piaf ja Heli Lääts olid nii pihtas kui vähegi on võimalik ja ma usun, et finaalis teeb ta sellise Chalice'i, et meil jääb üle vaid ahhetada.

Getter Jaani
Getter on tohutult innukas töömesilane, kes ei karda ühtki raskust ja kel on oskus endast õigel hetkel absoluutne maksimum anda. Ta on kogu sarja jooksul liikunud tõusvas joones ja nüüd jääb meil vaid oodata, et ta viimase saate Jaksonist veelgi uhkema etendusega lavale astub. Kui ta suudab Lea Liitmaa jäljendamisse ka tubli törtsu huumorit sisse pista, siis pole see võimatu.