1. Kristina Šmigun-Vähi: Kahekordne olüpiavõitja, maailmameister ja kes on kaheksal korral aasta naissportlaseks valitud. Partner Kristjan Rand.
2. Nikolai Novosjolov: Epeevehklemise maailmameister, Euroopa meistrivõistluste hõbe, kes on aasta meessportlaseks valitud. Partner Jelena Abolina.
3. Liis Tappo-Treial: Legendaarne Miss Estonia, nelja lapse ema. Partner Aleksandr Škirin.
4. Pearu Paulus: Poplegend, helilooja ja muusikaprodutsent. Partner Emili Arm.
5. Marilyn Jurman: Näitleja ja laulja. Partner Aleksei Trohlev.
6. Emil Rutiku: Muusik, näitleja ja saatejuht. Partner Jekaterina Nekrassova.
7. Grete Klein: Telekaunitar ja poplaulja. Partner Geido Kapp.
8. Mairold Millert: "Tantsud tähtedega" võitja, tipptantsija ja tantsutreener. Partner Julia Abolina.

Just nemad panevad end proovile oktoobris algavas heategevuslikus otsesaates “Tähed jääl”, et aidata koguda raha Tallinna Lastehaigla uue reanimobiili ostuks. Pärast kuudepikkust treeningut peavad tähed igal pühapäevaõhtul uue uisukavaga televaatajaid ja kohtunikke üllatama.

Kohtunike tööd juhib maailmameistrivõistluste hõbe, Euroopa meistrivõistlustelt neljakordne pronks, viiekordne NSVL meister, tipptreener Anna Levandi. Mulluse „Tantsud tähtedega“ finalistina oskab Anna ka osalejatega samastuda ja hinnata jõupingutusi, mida varasema iluuisutamiskogemuseta tähed edukaks esinemiseks tegema peavad. 
Kes neist osutub võimekaimaks iluuisutajaks? Kes suudab kütkestada televaatajaid kõige haaravama uisukavaga? Kes jääb püsti ja kes libastub? Kellest saab uisutšempion 2012?

See kõik hakkab selguma alates oktoobrist Kanal 2 vahendusel!

“Tähed jääl” (originaalformaat “Dancing on Ice”, ITV Studios) on üks maailma populaarsemaid saateformaate. Lisaks saate sünnimaale Suurbritanniale uisutavad kuulsused veel ka Venemaal, Saksamaal, Austraalias, Türgis, Norras ja väga paljudes teisteski riikides.