Tavapärase kolme asemel saadeti sel korral lõppheitlusse neli saateosalist, kes osutusid sedavõrd tugevateks, et kedagi polnud võimalik minema saata. See tähendab omakorda aga tugevamat konkurentsi juba kolmandat korda võitu püüdma läinud Kerrole. Eesti kuulsaima nõiaga lähevad vastamisi nõiad Nadežda Ševtšenko ja Daria Voskobojeva ning müstik Svami Daši.

Hääletus läks käima kohe, kui finalistid välja kuulutati ning oma lemmiku poolt saab hääletada kuni 17. detsembrini kell 22 (Moskva aja järgi), mil kõik finalistid kogunevad pärast oma viimaseid, otsustavaid katseid Moskvas, et teada saada, kellele kuulub järjekordne kristallkäsi (saate trofee). Saade algab kohaliku telekava kohaselt kell 20, seega saavad kõik hääletada veel ka vaadates viimaste katsete sooritusi.

Nagu kombeks, siis kuulutatakse võitja järgmisel laupäeval häälte lukku minnes küll välja, ent televaatajateni jõuab tulemus alles nädal hiljem salvestusena saates, mis keskendub lähemalt finalistide tutvustamisele.

Küll aga "lekib" võitja sotsiaalmeediasse ilmselt, nagu eelmiselgi aastal, juba tuleval laupäeval, mil fännide hordid on ümber piiranud maja, kus tseremoonia toimub ning kus võitja ilmselt kristallkäega tänavale seda näitama läheb.

Kas lõpuks tuleb võit ka Marilyni õuele? Saame näha. Püsige Publikuga ja püsige kursis kõigi finaaliarengutega!