Kasutaja "Tapeet" kirjutas (kirjapilt muutmata):

Mulle see saade täitsa meeldis... tapeedina. Sai rahulikult võileiba tegemas käia ja tualetti külastada, polnud tunnet, et millestki heast ilma võib jääda. Mõned laulud siiski olid, mida algusest lõpuni kuulasin-vaatasin.

Pedaja lummas, see on minu hingele ja kõrvadele sobiv muusika, võttis eelnevate laulude tekitatud peavalu ära. Kuna ta edasi pääses, siis tundub nii, et paljud said lummatud ja tabasin end mõttelt, et miks ei peaks see ka teiste eurooplaste puhul toimima. Üks on kindel, eurovisioonil ta eristuks ja jääks meelde. Teine oli Cartoon, mis une pealt ära ajas. Kui esimest korda seda laulu kuulasin, polnud midagi erilist, kuid keskmisest raadiotümakast parem siiski. Siis sattusingi raadiost kuulma ja ka tookord mõjus nagu eile - jäin kuulama ja ajas une ära. Visuaalselt meeldis ka, kes meist siis muinasjutte ja multikaid ei armastaks! Tegelikult ongi see laul sel aastal kõige eurovisioonilikum, sest just üks meeldejääv fraas refräänist ja huvitav (kuid mitte liiga kirev karneval) lavaline lahendus on need, mis seal reeglina edu toovad. Kolmandana naelutas mind teleka ette Zebra Island ja seda puhtalt tänu solistile, kes suutis täita teleekraani ja kogu minu toa. Vägev ja nauditav vaatepilt. Kui aru olin saanud, et ta tõepoolest suudab nendel kontsadel seista ja isegi liikuda, jäin ka laulu kuulama ja päris meeldis. Aga kogupildi rikkusid ära need tõmmud naisterahvad ja seda sugugi mitte oma tõmmususega. Liikumine oli kole (Boney M meenus miskipärast) ja riietus ei harmoneerunud ei omavahel ega solistiga. Ega's ainult sädelus komplekti seo. Ja ühe tädi kiiver oli ka jube vaadata. Oleks võinud taustalauljad kuidagi üldpilti sobituvamaks disainida.

Üldiselt on jälle nii, et teine poolfinaal paistab tugevamaks kujunevat. Vot ei usu, et aastast-aastasse loosiratas sama vimkat viskab! Ja seda ütlen ka, et isegi kui ei otsita eurovisiooni lugu, siis Eesti laulu valimisega pole sel üritusel samuti erilist pistmist. No mõni üksik täht (võitjatest, sageli särab rohkem hoopis teise koha saaja) ju lööb särama, nagu ''Rändajad'', ''Kuula'' ja ''Goodbye to yesterday'', mis tõepoolest aastalaulu tiitlit väärivad, aga muidu on see rohkem nagu mingi noorte muusikute ja raadiotümaka konkurss. Ma ei ütle, et see muusika oleks paha, aga mingitki hitimaterjali on ikka maru vähe.