“Kuidagi on läinud maailm selliseks.Ja mida rohkem solvutakse ja juhtide poolt eeskuju näidatakse, seda mugavamini kõik muudkui solvuvad,” seletas ta Anu Välbale antud intervjuus.

Me kõik mäletame veel eredalt Märt Avandi ja Ott Sepa lauluvõistlust “Pean saama Eurovisioonile, muidu suren 2010”. Normeti sõnul sündisid need kurikuulsad vaheklipid just protestist ja rusikaga vastu viibutamisest: “Siis oli eriti jõuline see jutt, et hoolimata sellest, et Eesti Laul oli ennast juba esimese aastaga kehtestanud. Oli ikka väga palju seda juttu, et Eesti Laul ja Eurovision on kaks eriasja, teha tuleb kaks konkurssi.”

“Need olid ilmselt üldse mu elu ühed loomingulisemad päevad, mis seal toimusid. See sündiski nelja mehe koostöös — Märt Avandi, Ott Sepp, Rene Vilbre ja mina. Kõigepealt tegime me nimekirja, et mis ruumis toimuda võiks, kes on need karakterid ja mis žanris on laulud. Madis Aesmal palusime kirjutada laulude põhjad,” meenutas Normet. “See reality reiv oli aga puhas Märdi enda kild, mis tal lihtsalt tuli ja on tõesti hullumeelselt naljakas žanr."