Eesti vanima ja suurima muusikaküsitluse Raadio 2 Aastahitt võitjad selguvad ja pärjatakse 5. jaanuaril toimuval auhinnagalal raadiomaja 1. stuudios, millest publik saab osa ERRi tele-, raadio- ja internetiotseülekande vahendusel.

„Raadio 2 valib muusikasõprade abiga tänavu viimast krooniaja hitti ja tunnustab Eesti muusikuid, kes on lõppeval aastal oma loominguga silma paistnud,“ ütles Raadio 2 peatoimetaja Heidy Purga seekordse Aastahiti kohta. “Usun, et sel aastal tuleb kohaliku muusika edetabelireas tihe rebimine, konkurents on märgatavalt tihedam, valik suurem. Lauljad ja bändid saavad nüüd oma fänne rakendada, et Aastahiti hääletuslehele piisav kogus hääli tekiks,“ lisas ta.

Raadio 2 Aastahitti on raadiokuulajate abiga valitud juba 16 aastat. 2005. aastal väljus Aastahitt raadioeetrist ja laienes sündmuseks, millest publik sai osa nii auhinnagalal kui ka ETV otseülekande kaudu.

Traditsiooniliselt astub vaid sel õhtul lavale Eesti rahva poolt kokku pandud Unistuste Bänd ja selguvad teised tunnustust väärivad tegijad.