Andrei Shmakov / Restoran Ribe peakokk

Tursamaksa kornet riivmuna ja krõbeda sibulaga
Musta leiva ja heeringa teriini
Saaremaa hirveliha tartar kukeseene aioli ja sibulamoosiga

Lauri Tomingas / Tervise Catering peakokk

Soolasiig ja heeringamari praetud vutimuna ja krõbeda sepikuga
Kadakahõnguline soolatud maheveisefilee pohlakreemi ja kuusevõrsesiirupiga

Liis Animägi / Kehtna Kodumajanduskooli õpetaja

Mesine lambaliha salatikattes marineeritud kõrvitsaga
Õhuline rukkileivakorvike pardimunakreemi ja Tallinna vürtsikiluga

Taigo Sepik / Swissoteli vanemkokk

Kanepikorvike, küülikusubrillette, peeditarretis, peedikrõps, õunapüree, täister-suitsuräimeküpsetis, õrnsoolasilk, kuivatataud tint, koduõlu, rebu, maapirni-pulgakomm, hapukoor, siiamari

Heidi Pinnak / Restorani Egoist peakokk

Kana ballotine, porrulaugu, tuha ja spinatiga
Saaremaa põrsasink mustal leival, peterselli consomme tarrendiga
Maapirni-mousee musta leiva ja kuivatatud õunaga

Inga Paenurm / Vabariigi Presidendi Kantselei peakokk

Tallekael musta leiva ja kukeseene kattes mini-pattisoniga
Hõrk porgandipüree vahustatud smetana- ja punapeedikastmes
Kalamatsi kitsejuustukreem veisepulongi ja pohla-apelsinipipra aspiktiga

Stepan Jarts / Carmen Cateringi peakokk

Järlepa vutigalantiin pistaatsiapähkli ja pomerantsiga
Lamba-confit vürtsikas tomatikastmes
Vikerforell hapukapsasalatiga näkileival

Jaak Hiibus / Restorani Kaerajaan peakokk

Põrsasült rõikavahu ja rukkilille kroonlehtedega
Vürtsikilu mustal leival
Mahlakas loomaliha sinepi ja kaaviariga rõikaküpsisel

Kertu Lukas / Ööbiku Gastronoomiatalu kondiiter

Pardimuna-pannkoogid metsmaasika toormoosiga
Talukohupiimakook glaseeritud pohlaga
Šokolaadikook šokolaadi ja šokolaadiga

Merle Ehrbach / Hotell Olümpia peakondiiter

Kama macroon mustsõstratäidisega
Piimašokolaadi-astelpaju trühvel röstitud kaerahelvestega
Valeg šokolaadi trühvel tikritäidisega
Kohupiima-jõhvika minikook