MENÜÜ: Vastuvõtul mekiti kanepikorvikest, peeditarretist ja põrsasülti rukkilillega
Andrei Shmakov / Restoran Ribe peakokk
Tursamaksa kornet riivmuna ja krõbeda sibulaga
Musta leiva ja heeringa teriini
Saaremaa hirveliha tartar kukeseene aioli ja sibulamoosiga
Lauri Tomingas / Tervise Catering peakokk
Soolasiig ja heeringamari praetud vutimuna ja krõbeda sepikuga
Kadakahõnguline soolatud maheveisefilee pohlakreemi ja kuusevõrsesiirupiga
Liis Animägi / Kehtna Kodumajanduskooli õpetaja
Mesine lambaliha salatikattes marineeritud kõrvitsaga
Õhuline rukkileivakorvike pardimunakreemi ja Tallinna vürtsikiluga
Taigo Sepik / Swissoteli vanemkokk
Kanepikorvike, küülikusubrillette, peeditarretis, peedikrõps, õunapüree, täister-suitsuräimeküpsetis, õrnsoolasilk, kuivatataud tint, koduõlu, rebu, maapirni-pulgakomm, hapukoor, siiamari
Heidi Pinnak / Restorani Egoist peakokk
Kana ballotine, porrulaugu, tuha ja spinatiga
Saaremaa põrsasink mustal leival, peterselli consomme tarrendiga
Maapirni-mousee musta leiva ja kuivatatud õunaga
Inga Paenurm / Vabariigi Presidendi Kantselei peakokk
Tallekael musta leiva ja kukeseene kattes mini-pattisoniga
Hõrk porgandipüree vahustatud smetana- ja punapeedikastmes
Kalamatsi kitsejuustukreem veisepulongi ja pohla-apelsinipipra aspiktiga
Stepan Jarts / Carmen Cateringi peakokk
Järlepa vutigalantiin pistaatsiapähkli ja pomerantsiga
Lamba-confit vürtsikas tomatikastmes
Vikerforell hapukapsasalatiga näkileival
Jaak Hiibus / Restorani Kaerajaan peakokk
Põrsasült rõikavahu ja rukkilille kroonlehtedega
Vürtsikilu mustal leival
Mahlakas loomaliha sinepi ja kaaviariga rõikaküpsisel
Kertu Lukas / Ööbiku Gastronoomiatalu kondiiter
Pardimuna-pannkoogid metsmaasika toormoosiga
Talukohupiimakook glaseeritud pohlaga
Šokolaadikook šokolaadi ja šokolaadiga
Merle Ehrbach / Hotell Olümpia peakondiiter
Kama macroon mustsõstratäidisega
Piimašokolaadi-astelpaju trühvel röstitud kaerahelvestega
Valeg šokolaadi trühvel tikritäidisega
Kohupiima-jõhvika minikook