Põrsaid kotis just seetõttu, et programmist ei olnud teada pisematki detaili ja veteranmerepäevaline ostis pileti usaldades, et ees on mõnus suvine festival oma teada-tuntud headuses.

Pimemüük toimus merepäevade ajaloos teist korda. Eelmisel korral jagus pileteid veel järgmise päeva lõunani. Sel aastal müüdi piletid läbi 42 minutiga. Merepäevade korraldusmeeskond ei suuda sõnadesse panna, kui hea meel on näha, et tõsimeelseid merepäevalisi on nii palju ja ollakse valmis tulema festivalile kontsertprogrammist killukestki teadmata.

23. aprillist alates on kontsertprogramm paigas ja näha-kuulda saab valikut eesti muusika raskekahurväest. Seetõttu kergendavad nüüd festivalipassid ostjate tengelpunga natuke rohkem.

Hoolimata sellest on ka eelmüügi piletid väga soodsad ja saabuvad merepäevad külastamist väärt! Toimuvad kontserdid, tegevused lastealal, lastelavastus „Meri põlvini”, arutelud mõttekojas, folgiprogramm, süüa pakuvad tühja kõhu sõbrad ja food truck'id, põnevaid leide pakub Haakriku laat ja toimub palju muud mõnusat.

Festivalipassid on müügil SIIN.

Kuressaare merepäevade toetajad on Balbiino, Kuressaare Veevärk ja Ouman Estonia OÜ.

www.merepaevad.ee/blog

Jaga
Kommentaarid