Koit Toome paroodiatest räägivad staarid, keda ta kehastas:

Tiiu Kanter (endine Tulp): "Minu jaoks on see väga ammune mälestus. Ma ikka päris kartsin, et mis välja tuleb. Diletantsus, mis valitses tollases poppmuusikas, tuli välja küll. Häält polnud aega kuulatagi, pilk keskendus visuaalile."

Joel Steinfeldt: "Tõetruu ja niimoodi mõtlemata vaadates tundus, et ma ise. Ainult see pintsak polnud minulik. Kaabu oli muidugi originaal, mida ta käis ilusti küsimas." Kui Koit esiti läbi sõprade Joelini laenujutuga jõudis, et kaabut laenata, teatas Steinfeldt aga: "Las helistab ise, ega onu koll ei ole."

Markus Teeäär  kes viibis saate ajal USAs: "Ühel päeval hakkas öösel kella 4 kohutav kõnedesadu. Nüüd, kui olen järgi vaadanud, siis loomulikult on positiivne mulje. Pole elus niipalju tähelepanu keskpunktis olnud kui tänu sellele saatele."

Nele-Liis Vaiksoo paroodiate kohta on aga kehastatuil arvata järgmist:

Birgit Õigemeel: "Mõtlesin kohe, et sellest võib tulla igav number, aga kui esitust nägin, taipasin, et ta valis õiged nüansid minust ja nalja sai palju. Kui Vaarik ütles "raseda enesekindlus", siis alguses mõtlesin, et mis see on, aga Nele-Liis tõesti tabas selle minu tunde ja näoilme."

Peeter Volkonski: "Eks ta püüdis mu fanaatilist pilku teha. Ega ma ise tea, kuidas ma välja näen. Eriti naljakas oli, kui ta oli lõpetanud ja Mart Sander oma täies pikkuses ta kõrval seisis. Väike Volk. Aga neil oli vana video ja nad ei teadnud, et mul on hambad juba ära parandatud."

Laura Põldvere: "Kostüüm lõi õige olustiku. Tagasihoidlikud liigutused, mis on "Muusa" aegadele omased, olid täppi. Ma tean, kuidas ma kõlan, seega ei saa öelda, et see oli üks ühele."

Andero Ermeli esinemiste kohta arvasid aga kehastatud kodanikud järgmist:

Ott Lepland: "Andero väga tublisti vedas välja."

Hardi Volmer: "Mingit kahtlust polnud esimest hetkest, et ma olen seal laval. Kõige naljakam oli see kaustikust laulmine sellel "keerulisel" kohal "la la ala lalaa". See on spikker, ta peab mul olemas olema."

Ott Leplandi etteasted panid aga kehastatud arvama nii:

Anne Veski: "Kui Ott minuna lavale tuli, siis ma olin alguses hästi närvis. Vaatasin, et minuga sarnane. Mulle meeldib ka kätega vehkida - ta oli minu pealt hästi järgi teinud. See olek - silmad käivad, käed käivad, ometi olen ise paigal justkui. Me oleme kõik Otti näinud laulmas, aga tegelikult me Otti ei tunne."

Jüri Homenja: "Pidin silmi hõõruma mitu korda - nii minu moodi oli. Parukas, sinine särk, prillid. Mina või? Ma vaatasin mis ta seal peaga vehib - see pole üldse minu moodi, aga kui vaatasin viimaseid videoid, siis oli jah nii. Nägi vaeva!"

Jaagup Kreem: "Kui Ott tuli trepist alla, panin sellise naeru maha. Kui nägu veel näha polnud, oli ikka väga minulik. Ta on kuratlikult andekas. Ta pani naelapea pihta."

Toomas Lunge: "Tegelikult oli võtnud tublisti ühe video pealt materjali. Kogu noore Tartu poisi kohkumus ja hirm paistis."