Peaminister Taavi Rõivas: "Suhestun selle looga mitmel tasandil. Ühelt poolt kõnetab mind selle laulu sõnum täiskasvanuks saamisest - ehkki küll mehe vaatevinklist. Teisalt meenutab ta mulle mu naist, mida ma popmuusikas väga hindan."

Justiitsminister Andres Anvelt: "Endise politseinikuna on mulle väga sümpaatne näha mundrimehi musitseerimas, olgugi et lugu kõlaks kindlasti paremini eesti keeles."

Haridus- ja teadusminister Jevgeni Ossinovski: "Kui Londonis eksamiteks õppides sai vahepeal kopp ette, siis kuulasin seda lugu ja unistasin ministriametist. Ja tellistest - teate kui hea on pea asemel vahepeal kätega töötada!"

Kaitseminister Sven Mikser: "Väga inspireeriv lugu, mis sisendab jõudu ja usku, et eestlased on tugevad nagu vapilõvid ja terased nagu tiigrid!"

Keskkonnaminister Keit Pentus - Rosimannus: "Mäletan veel, kui Michael Jackson Eestis käis. Imetlesin lavatossu ja mõtisklesin, kuhu see küll lendab?"

Rahandusminister Jürgen Ligi: "Ennast ma küll materialistiks ei pea, pigem lihtsaks maainimeseks, aga lavakujundus on iga kopikat väärt!"

Sotsiaalminister Helmen Kütt: "Peale Eesti sotsiaalprobleemide meeldib mulle kursis püsida ka teiste riikide vaesuse ja ebavõrdsusega. Hoiab meeled värskena!"

Kultuuriminister Urve Tiidus: "Kuressaare linnapeaajad tulevad meelde. Eriti hommikuti, kui argimured autoroolis peale tulvavad, siis lasen aknad valla, keeran selle loo põhja ja raputan soengu kohevaks. Pärast ainult huulepulka natuke ja päeval ongi hea minek sees."

Sise- ja regionaalminister Hanno Pevkur: "Mõtlemapanev lugu. Kuigi minu meelest on kõik Eesti emad, ka väikelinnade omad, väga kenad."

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Urve Palo:
"Iseseisvad naised võidule!"

Tervise- ja töövaldkonna eest vastutav minister Urmas Kruuse: "Ega's aasta läbi jaanipäeva saa pidada, aga mõnikord oma kabinetti peitudes panen selle loo ikka peale ja hüppan üle mõttelise lõkke, et ennast vormis hoida."

Välisminister Urmas Paet: "Ega pomm pole alati halb asi."

Väliskaubanduse- ja ettevõtlusvaldkonna eest vastutav Anne Sulling: "Olen harjunud palju numbritega töötama, korrutama ja jagama, sageli ka öösiti. Uku aitab."