Film tähendab pidu

PÖFFI-ga koos tulid uneskõndijad peidust välja! Tudengi- ja lühifilmide festival Sleepwalkers tegi oma avapaugu juba neljapäeval ning pidudega põimitud filmimärul kestab esmaspäeva varahommikuni.
Kinomaja ja Von Krahli vahel jagavad ennast juba sajad filmi- ja väärt muusika fännidest uneskõndijad. Astu sekka! Kuidas seda teha, uuri siit.

Kunstile turbo külge!

Pealinna väikeses kunstnike klubis lüüakse laupäeval tolm hõljuma ja kantakse alles hommikutundidel higistel kehadel minema. Kukus leiab aset orgastiline puhastuskuur - Turbodisko!
Kes on korra Turbodiskol käinud, see ei ole enam kunagi endine! Rutiinitapjad asuvad lausrünnakule!
Mis täpsemalt juhtuma hakkab, vaata siit.

Jube on hea

13 ja reedet peetakse õnnetuks kuupäevaks. Milleks karta? Ole parem ise see, kes õudu ja paanikat külvab!
Rock Cafe avab õhtul oma uksed, et pidada maha pidu Suur Reede 13. Vähema raha eest lastakse sisse need, kes näevad välja nagu zombid, libahundid, vampiirid või veelgi õudsamad puhh ja notsu.
Oma uue singli müristab maha Forgotten Sunrise, meid meteoriidiga lollitanud lõunanaabreid esindab STandART ja oma võlujõudu presenteerib müstilise kiirusega pop-taevasse kihutanud Sinine. Uuri asja siit.

Lumi on adrenaliin!

Lumi ei ole ainult selleks, et kojamees seda pühapäeva hommikul su akna all häiriva kärinaga roogiks.
Lumion selleks, et omale libe asi jala alla panna ning uus maailm avastada!Need, kes seda juba teinud on, lähevad täna Balou'sse, kus tähistatakseuue lumelauafilmi "Kus lumi on?" esilinastust.
Kohale tasub minna nendel, kes tahavad teada, kuidas tehakse talv vingemaks kui suvi! Uuri siit.

Avaldame meelt?

Keegi ütles, et elu pole lillepidu. Kõige vähem on see neile süütutele loomadele, kes hirmsates tingimustes kannatades ootavad, et neist kasukas saaks.
Et lood nii ei oleks, peetakse laupäeval loomakeste päästmise nimel maha karusnahavastane rongkäik. Kui pidude ja muude rõõmude vahele aega jääb, siis poleks sugugi halb mõte ära teha väike jalutuskäik värskes looduses! Vaata lähemalt siit.

Värvilist nädalavahetust!