Siin on valik Juure ja Kivirähu nalju - loe ja naera uuesti!

(Lavakujundusest) Näe, vaata, hemorroid! Näe vaata, praegu pannakse sinna ravisalv, Conchita Vorst.

*

(Austria eelmise aasta võitja avaetteaste) Conchita on kõhnemaks jäänud. Kas on poole oma sisikonnast välja heitnud?

*

Kumma otsaga Conchita laulab? Mõlemad on karvased!

*

Conchita naeratab! Opaa - oli see musi või oli see puuks?

*

(Muljed stuudiosse kaetud lauast) Ikka viin-viin-viin. Tänase saate parool on viin!

*

Jaak Madisson kohe tõuseb ja lahkub teleka eest! Varem või hiljem veereb üle lava homoteerull ja kindlasti näeme ka lillat brigaadi.

*

Miks see semifinaal on? Kas see on kuidagi juutidega seotud?

*

(Moldova) J: Mind huvitab ja erutab, mida on tark teha enne lavaleminekut? Kas käiakse tualetis ära? Mis hetkel - kas enne show'd või pärast? K: Enne ballaadi on targem käia peldikus ära, muidu hakkad nihelema, aga enne aktiivset lugu paneb just tööle ja võimlema. Pole mõtet ennast tühjaks laadida, pigem ikka närvi ja vihale ajada.

*

(Armeenia) Mis need türklased lehvitavad armeenlastele? Kas nad ei peaks mitte nugadega vehkima?

*

(Belgia) Hemorroid läks lillaks! Hakkaski homoteerull peale. Kuula, Madison, ja värise!

*

Mis ajast Trinidad ja Tobago siin esineb? Aa, see on Holland!

*

(Holland) J: Issand kui koledad püksid! Hemorroid ei paista üldse välja. Need on need jubedad haaremipüksid, nagu oleks püksi teinud junni. Olen kirjutanud isegi arvamusloo sellest, kui jubedad on haaremipüksid. Jagati ja sheeriti, aga kasu polnud midagi. Ja ikka tuleb inimene, kellel on need täissitutud haaremipüksid. Nagu püksiteinud kalamees. Ma väga vabandan Hollandi kuninganna ees, aga mine ära, proua.

*

(Soome) Superesitus! Nõustun. Kommi ei tohi süüa, alkoholi ei tohi süüa ja kogu aeg peab käima duši all - mis elu see on?

*

K: Miks on linna nimi Viin? J: Kas oleks parem, kui oleks puskar?

*

Kreeka lipp näeb välja nagu madrats.

*

(Eesti, eelklipp Stigi ja Elina rulasõidust) Kuidas see Eestit sümboliseerib? Et väike riik, saab rulaga läbi sõidetud?

*

(Eesti) Noormees ja neiu olid siis veetnud üheöösuhte. Üks ärkas varem üles, vanem inimene ka, läks ära ja naeratas koerale. Tekitab küsimuse, et kas siis paarike astus seksuaalvahekorda kodulooma juuresolekul? Kujuta nüüd ette, et Stigi ja Elina dramaatilised kangelased, keda nad kehastavad, astuvad seksuaaalvahekorda ja koer vaatab pealt! Ja hommikul koerale lihtsalt naerataakse, isegi konti ei anta. (Koeranali jätkus päris pikalt.)

*

(Serbia) J: Vaata, milline inimene hakkab Serbiat esindama....Siuke esineja tuleb järgmisena siis lavale. Ütlesid, et ilus oli, sest kole oli möödas. Kole pole möödas!

*

(Serbia) K: Kas sulle tõesti meeldib see lumememm? Talle on seeliku alla pandud veel soojapuhur. J: Niimoodi ei ole ilus rääkida. K: Aga ta ei kuule meid! Me võime teda taga rääkida, palju kulub. J: Jah, aga Eestis on ka palju pakse naisi. Iga sinu sõna läheb neile südamesse, lõikab nagu nuga. Kui solvad ühte paksu, solvad kõiki pakse. K: Mina ei solva pakse! Ega ma ise ka pole enam pilbas, aga ma ei pane endale vähemalt soojapuhurit püksisäärde. J: Ilu ei ole enese teha. K: Mulle ei meeldi, kui ma lähen basseini ja paks hüppab vette. Kõik vesi läheb välja, mulle ei jäägi midagi. /.../ Pontšikud hääletage, andke minna, siis saame teada kui palju meil pakse on Eestis!

*

(Ungari) Ikka tore on kui kõhnad laulavad. Kohe on, mida vaadata.

*

Ja näidataksegi meile Venemaad! Seal töötab seltsimees Putin. Vaata, kui uhkelt ja võidukalt laulab riigi esindaja, kes on endaga liitnud Krimmi. On, mille üle rõõmustada!

*

(Conchita vestlus Serbia esindajaga) Vot nüüd paks sööb ta ära! Vaata, kui maia näoga ta teda vaatab! Aga vorst on kaval, ta on karvane! /…/ Näed, seal on neeger kah!

*

(Taani) Kas sellist viisi pole siis nüüd tõesti varem tehtud?

*

(Albaania) Väga kena tütarlaps. Tase on tõusnud! Kui Albaania alles tuli, siis saatsid nad midagi kirjeldamatut välja. Aga Albaania tibu on mässitud mingisse jopesse. Mida tal varjata on, huvitav?

*

K: Lugesin täna päeva intervjuud Stigiga, kes ütles, et Eurovisioonil on palagani vähem ja tõsiseltvõetavam. J: Vaene väike Stig. K: Tahtsin just nõustuda ja sina oled kohe irooniline.

*

(Rumeenia) Kavala näoga mees, nagu mingi kaubitseja. Rumeenia - mustlane järelikult?

*

(Vaestest ja rikastest ja Vahur Kersna naise Lexusest) J: Läksin täna üle tee juuksurisse ja, saad aru, mul lagunesid mõlemad kingad jalga ära. Mõlemad kingad! Ja sealsamas lähedal elab Vahur Kersna, kelle naisel on mõlema jala otsas Lexus.

*

Mõelge, Austraalias praegu vaadatakse Eurovisiooni keset ööd. Mis seal kell üldse on? Aborigeenid on kogunenud telerite ette, kivikirved käes. Samuti kängurid vaatavad ja koaalad ja vombatid…

*

Daam käsitles mikrofoni väga hästi. / Kõik oskavad mikrofoni käsitleda. / Ida-Euroopa naised eriti. Nad on palju kordi pannud mikrofoni suu juurde... (Naer.)

*

Austraalia gei on külla tulnud, Ta on ilgelt unine, sest ta peaks veel magama. Koera kaisus!

*

Austrias on see karvakasv päris hea. See on sellest, et nad on keldris kasvanud.

*

(Serbia) Näe, vaata, see paks on kõik oma kaaslased ära söönud! Üksi istub seal. Vorsti pole ka ammu näha olnud...

*

NB! Tekstid ei pruugi vastata sõna-sõnalt Juure ja Kivirähu eetris välja öeldule.