"Ma mäletan eelmist hooaega ja seda, kuidas ma kogu aeg mõtlesin, kui äge see saade ikka on ning kui tore oleks seal ise esineda. Kui mulle saate tegevprodutsent Triin Luhats helistas ning saatesse kutsus, proovisin mitte südamerabandust saada," sõnas Kristel, kelle häälest oli kuulda südantsoojendavat elevust.

Kõige eredamalt on näitleja-lauljannale meelde jäänud Tanel Padari Tina Turner ning Koit Toome ja Ott Leplandi esitused: "Muidugi ka Evelin Võigemast Edith Piaf, nad kõik lõid iga saatega lausa pildituks."

Avalikkus on Kristelit harjunud nägema meheliku Mišana sarjast "Padjaklubi", kuid nüüd tahab ta televaatajatele näidata, et selle kesta all on peidus palju muud. Naise sõnul sooviks ta parodeerida kedagi naiselikku nagu Beyonce. "Tahan kehastada kedagi naiselikku, seda ei ole televaatajad minu puhul harjunud nägema. Ning Beyonce on wow-naine, ma vaatan talle NII alt üles," muljetab ta.

"Su nägu kõlab tuttavalt" 3. hooaeg stardib sel sügisel. Praeguseks on välja hõigatud neli osalejat, kelleks on Kristel Aaslaid, Jan Uuspõld, Lauri Liiv ja Luisa Värk. 

Publik soovib Kristelile saates edu ning jaksu!