Delfi Publik avaldab Nõid Nastja horoskoope uueks aastaks selle nädala jooksul!

Mis ootab Jäärasid uuel aastal armastuse ja suhete vallas?

Jäära esimene dekaad, 21. märts – 30. märts

Kipute suhtes üsnagi impulsiivne olema. Ilma vastassoota te elada ei suuda, samas võib teiste käitumine teid üksjagu ärritada – tundub, et nad kõik on nagu ühe vitsaga löödud! Sellel, kellega praegu koos olete, löövad ehk välja teid vana armsama juures häirinud vead. Ärge olge noriv ja kiuslik, püüdke asju ilma teist inimest solvamata ilusti selgeks rääkida.

Sõltumata teie enda soost saate paremini kontakti naistega, neilt saadud nõuanded aitavad teil ka ette tulevaid probleeme lahendada. Võimalik, et tekib tahtmine selgeltnägijate abil oma armusuhteid parandada või vana armastust tagasi võita. Mingil määral võib sellest abi olla, aga imedesse uskuda küll ei tasu – te ei pruugi saada ikkagi päris seda, mida ootate. Aasta teisel poolel olete suhete vallas kannatlikum ja mõistuspärasem. On oluline kõigiga hästi läbi saada. Kui keegi teie peale pahane on, häirib see väga. Olete valmis pingutama, et sassi läinud suhted taas korda saada.

Armusuhted hakkavad arenema väikses õdusas seltskonnas, näiteks sugulaste või naabrite juures peol. Sügisel peaks teil lihtsam olema oma tormakust taltsutada. Selle asemel, et üritada kena inimese südant ulja pealetungiga vallutada, suudate edasi liikuda sammhaaval. Lausa üllatute, kuivõrd hästi selline taktika toimib. Aeglaselt arendatud suhted kujunevad harmooniliseks ja püsivaks. Te ehk ei ootagi tohutut tunnete tulevärki, vajate pigem soojust ja turvatunnet.

Jäära teine dekaad, 31. märts – 10. aprill

See on hea aeg juhul, kui olete püsisuhtes. Tahate oma partnerile pühenduda, suhet on võimalik muuta veelgi sügavamaks ja harmoonilisemaks, panna kindlam alus ühisele tulevikule. Kui te veel koos ei ela, võite mõlgutada ühise kodu rajamise plaane ja selle tegevuse ka ette võtta. Üsnagi palju möödarääkimisi võib ette tulla lähisugulastega. Suuri probleeme ei pruugi see tähendada, aga kipute enda jaoks oluliste inimeste sõnade ja seisukohtade suhtes vägagi tundlik olema. Kindlasti tekitab pingeid see, kui keegi teile olulistest sugulastest teie armastust heaks ei kiida ning teie partnerit ei respekteeri. Sel juhul peate konkreetselt selgeks tegema, et teil on täielik õigus oma valikuid ise teha.

Ärge laske kellelgi oma õnne rikkuda! Naudite pigem niisuguste inimeste seltskonda, kes teist erinevad. Teid võlub salapära, aga tunnetate ka vaistlikult, et teistsugustelt inimestelt võib midagi uut õppida, nendega suheldes näeb elu hoopis teist laadi vaatenurkadest ja see on teile äärmiselt põnev. Õnnelik juhus võib teid täiesti ebaromantilises kohas väga meeldiva vastassoo esindajaga kokku viia. Ajavahemikul aprilli lõpust septembri keskpaigani võib teid tabada armumine esimesest silmapilgust.

Uue suhte arendamisel olete siiski üksjagu kahtlev ja kõhklev, tahaksite minna kindla peale välja, aga seda ei saa teha enne, kui olete inimest tundma õppinud. Eriti suurde segadusse satute siis, kui olete kindlas partnerlussuhtes ja nüüd kohtate kedagi hingematvalt veetlevat.

Jäära kolmas dekaad, 11.–20. aprill

Suhted on teile praegu väga olulised. Just vastassoo tähelepanu on see, mis teile kõige rohkem enesekindlust annab. Niisiis pingutate, et seda saada. Küllap panete oma välimuse eest hoolitsemisele tugevat rõhku. Tahate teha mitmesuguseid iluprotseduure, ka kenade riiete proovimine ja ostmine on teile vägagi meelt mööda. Hoiduge siiski ostlemisest enda emotsionaalse tasakaalustamise eesmärgil. Teate ju väga hästi, et teistele mõju avaldamiseks ei piisa vaid heast väljanägemisest.

Vähemalt sama tähtis (kui mitte tähtsamgi!) on see, kuidas te käitute. Selles suhtes on vaist tavapärasest paremgi – tajute uue inimesega kokku sattudes peagu eksimatult, mismoodi ennast üleval pidada, et talle meeldida. Võimalused suhete loomiseks ja soovitud suunas arendamiseks on suurepärased. Teil on lihtne uusi tutvusi sõlmida ja sõpru leida. Olete populaarne, ent paljud kontaktid jäävad ikkagi pinnapealseks, sest oma siseilma te niisama lihtsalt ei ava. Uute tutvuste loomine muidugi ei tähenda, et peaksite vanad suhted soiku jätma.

Kui eelmisel aastal armusite, tasub seda suhet nüüd kindlasti edasi arendada, õnnestub vastastikust mõistmist süvendada ja tundeid veelgi tugevdada. Teisele mulje avaldamisest olulisemaks saab hingesoppide avamine, saladuste usaldamine, minevikust rääkimine – mis teie vahelist sidet tugevdab. Parimal juhul jõuate nüüd kooselu või isegi abiellumiseni.