Maailmatuuriga „Masters Of Chant, 10th Anniversary Tour“ oma kümnendat edukat tegevusaastat tähistav Gregorian esitab koori ja livebändiga kõigile tuntud tänapäeva muusika tipplugusi. Nii tulevad kontserdil esitusele Genesise, Elton Johni, Sarah Brightmani ja paljude teiste tippartistide lood gregoriaani stiilis. Müstilise sakraal- ja popmuusika sulandumise tulemusel tekib üks originaalsemaid helipilte tänapäeva muusikamaailmas.

Gregorian on äsja välja andnud oma kuuenda stuudioalbumi „Masters Of Chant: Chapter VI“, mis kannab kuulaja läbi tänapäeva muusika aastakümnete. Plaadil on muuhulgas gregoriaani stiilis Annie Lennoxi kuulus armastuse hümn „Miracle Of Love“, Queeni surematu hitt „Who Wants To Live Forever“ ning Lenny Kravitzi ilusamaid ballaade „Belive In Me“.

Gregorian on tuntud produtsent Franc Petersoni meistriteos, kes on muuhulgas loonud läbimurdehitid Enigmale ja Sarah Brightmanile. Peterson on produtseerinud ka maailmakuulsa Brightmani ja Andrea Bocelli hiti „Time To Say Goodbye“.

Algupärane gregoriaani helilaad tekkis Lähis-Idas, kust ta koos ristiusu levikuga Lääne-Euroopa kirikute repertuaari jõudis. Paavst Gregorius I kehtestas uue helilaadi kasutuselevõtu katoliku kirikute liturgiates ning 10.-11. sajandil muutus gregoriaani helilaad valdavaks lauluvormiks kõikides ristiusu kirikutes.

Kontserdi piletid on müügil Piletilevis ja Statolis ning Ticketpros.