Sørås on teravate ütlustega, poliitiliselt laetud ja jõhkralt aus. Afganistan, sotsiaalne rahutus, harimatus ja religioon on vaid mõned teemad, mis annavad Sørås’ele hoo sisse enne kui ta sukeldub sügavasse vaidluste merre.
Kahtlusteta on tegemist erakordselt andeka koomikuga, kelle huumor sobib eelkõige neile, kes ei soovi olla ülistatud ning kannatavad kriitikat.

Dagil on Norra televisioonis enda teleshow "D-Dag" ja hiljuti lõpetas ta edukad esinemised Edinburgh’i Finge Festivalil show’ga “Väljaspool mugavusstsooni”.
Dag’i toores, intelligentne huumor tõmbas ühe maailma parima koomiku - Doug Stanhope’i tähelepanu. Nüüdseks on Sørås kaasa teinud nii Doug’i Inglismaa kui ka Norra turneel.

Tomi Walamies on Soomest pärit rahvusvaheline koomik. Ta alustas stand up’i tegemist 2004. aastal ja on veetnud kolm aastat õppides ja harjutades Londonis. Ta on esinenud Belgias, Kanadas, USA’s Rootsis ja Norras.

Tomi halastamatud ja otsekohesed naljad jõuavad kohe teema tuumani. Ta esineb kainena. Tomi on kindlasti üks intelligentsetest koomikutest, kelle nalju on ülistanud nii New York Post kui ka Helsingin Sanomat.

Viimati esines Tomi Eestis möödunud suvel Varblase päikeselounges, kus tol päeval kallas vihma ja lõi äikest, kuid ilmast sõltumata oli tegemist meeldejääva ning erilise õhtuga.

Osta piletid SIIT.