Eelmisel nädalal Eesti Päevalehe, LP, Delfi, Eesti Ekspressi ja Maalehe ajakirjanike poolt koostatud "Mõjukad 2018" edetabelis noorte suurima mõjutaja tiitli pälvinud nublu (Loe suurt lugu SIIT!) annab tuleval reedel taasavatud Tartu Kammivabrikus suurejoonelise kontserdi. Sarnaselt oktoobris Tallinnas, Kultuurikatlas toimunud nublu ülesastumisele on ka 7. detsembril Tartus oodata üllatusterohket ja spetsiaalse tehnilise produktsiooniga soolokontserti.

Pärast kontserti aga biidid ei vaibu, sest plaadimasinate taha astuvad legendaarse trummi ja bassi peosarja Grind residendid MHKL ja Jozels ning Raadio 2 saatejuht, produtsent ja DJ Paul Oja, kes panevad kontserdile väärika punkti ja saadavad reede hilisõhtu kuumade biitide saatel hommikusse.

Räppar nublu Tartu Kammivabriku kontsert toimub sel reedel, 7. detsembril. Lisaks peaesinejale esinevad ka Orelipoiss ja Caater. Sündmust korraldab PS Music Events koostöös Kroonikaga. Kontserdipiletid alates hinnaga 18€ on müügil Ticketeri piletimüügikeskkonnas. Lisainfo leiab Facebookist.