BändCämpil on seega hea meel teatada, et käima läheb juba teine firmabändide konkurss ehk Firmabänd 2012, mille eesmärk on pakkuda andekatele mittemuusikutele võimalus astuda kontorist välja, end muusikaliselt välja elada ja kogeda suurel laval esinemise fiilingut!



BändCämpi eestvedaja Ikevald Rannapi sõnul on tegu jätkusuutliku üritusega, mille tähtsust on raske alahinnata. "Usume, et kui arendada inimeste loomingulisust ühes valdkonnas, siis areneb inimese üleüldine loomingulisus ja sellega võime lahendada probleeme. Näeme järjest enam, et selleks, et olla edukas, tuleb olla loominguline," usub ta kõigi võimekusse.



Registreerimine algab täna ning soodushind kehtib kuni 15. veebruarini. Eelvoorud toimuvad 5.,11.,19. aprillil ning superfinaal 28. aprillil Rock Cafes. Firmabändide konkursi lavalaudadel on juba üles astunud ERR, Elion/EMT, Webmedia, Skype, Swedbank, Helmes, Põhja prefektuur, Nordea, Ixonos, TÜ Pärnu Kolledž, Ericsson, Propaganda Promotions, EAS, Kaitsevägi, Gustav Adolfi Gümnaasium, Microsoft, TTÜ, TLÜ, Innovative Media, EBS, Redeye Studios, Eesti Energia, Kanal 2. Eelmise aasta võitjaks osutus Nordea panga ansambel Great European Band.



BändCämpi toetavad ja auhinnapagasisse panustavad Rabarock, Jägermeister, Rock Cafe, Koopia Kolm, KP Music, BFM, Hardwic ja Kontsertklubi. Osalejad ja võitjad skoorivad Firmabändide konkursilt kindlapeale esinemiskutseid festivalidele ja suurtele kontserditele, saavad oma loo professionaalses helistuudios salvestada ning palju muud põnevat.

Eelmisel aastal võitis Great European Band, vaata nende võidujoovastust!