"Pubi Krooks on viimase paari aasta jooksul muutunud väga live-muusikale orienteerituks ja ehitanud isegi lava, mille seinu kaunistavad erinevate tuntud muusikute pildid läbi aegade,” jutustab pubi juhataja Vlatz Albrant. “Krooks pakub ühtlasi võimalust esineda noortel muusikutel, kel pole olnud võimalust veel üles astuda kontsertpaikades ja suurtel lavadel. Meie poolt on kõik vajalik inventar ning bändi poolt muusika ja publik,” kutsub ta.

“Krooksu lavalt on läbi käinud ka erinevat tuntud bändid ja muusikud. Näiteks Jaagup Kreem, Jaan Pehk, Allan Vainola, Mikk Tammepõld, Janno Reim, Tarvo Mölder ja paljud teised,” kinnitab Vlatz. "Naistele meeldib hea elav muusika ja kenad mehed. Otsustasime kaks head asja ühendada ja kutsusime esinema kolm erinevat kollektiivi," räägib pubi ta.

Naistepäeva õhtul esinevad järgmised artisid: Daniel Levi, Miina Rikka ja Martin Kala ning Martin Teichmann ja Ardo Jakobson. Ürituse Facebooki leht on SIIN. Üritus on tasuta.

Daniel Levi

Tartust pärit noortebänd Daniel Levi on täis erakordselt positiivset energiat ja rõõmsaid inimesi. Nende stiil on maailmas väga populaarne ja võrreldav näiteks bändiga Mumford And Sons.

Miina Rikka ja Martin Kala 

Miina Rikka ja Martin Kala on kaks tudengit, keda on muusika saatnud suurema osa elust. Esimest korda astusid nad oma akustilise kavaga koos lavale pea aasta tagasi Tudengilaulu konkursil, kus Miina kaitses oma parima vokalisti tiitlit. Lisaks sellele on saavutud teine koht Võru romantikafestivalil ja soojendanud Vennaskonda ning Jana Kaske. Nende repertuaaris on nii oma lugusid kui kavereid.

Martin Teichmann ja Ardo Jakobson 

Martin Teichmann ja Ardo Jakobson on kaks vahvat selli, kes Tartu seltskonna jaoks ei vaja tutvustamist. Tegemist on andekate noortega, kes mängivad laule, mis on kõigele teada-tuntud. Rahva kaasa laulmine on garanteeritud.