Pärast klubi PACHA eelmisel aastal Eestis toimunud ürituse külastamist otsustas kaubamärgi juhtkond võtta vahetult osa ürituse korraldamisest sellel aastal koos Baltikumi tuuri frantsiisiomanikuga – ettevõttega Eventline Group.

Spetsialistide patronaaži all planeeritakse detailselt kõik kaubamärgi juurde kuuluvad aspektid, et muuta klubi SunSet avatud osa vääriliseks residentsiks täis meeletut Hispaania koloriiti ning võimast tehnilist ja visuaalset teostust.

PACHA tuur ei ole mitte ainult kultuuriüritus, see on klubikunsti tipp! Motiivide ja rütmide kooskõla, elus vokaal, tantsunumbrid, show, kostüümid, graatsilisus – kõik liigub non-stop rütmis, luues värvide ja positiivse tuju kaleidoskoobi! See võlub ja kingib naeratusi! See on hinge ja keha harmoonia maailm!

Kaks kirssi, millest on juba saanud suurepärase meeleolu sümbol, tulevad sellel suvel Hispaaniast taas kord meie juurde! PACHA World Tour 2013 avab oma uksed Eestis 10. Augustil SunSeti klubis ja avatud terrassil kõige päikeselisemas linnas – Pärnus!

Veel enne selle suve peamise klubisündmuse algust ootavad teid mitmed kingitused ja üllatused! Liituge PACHA kogukonnaga Facebookis ning jälgige uudiseid meediaväljaannetes!

Niisiis, esimene üllatus – esimesed 100 piletit Piletilevi kassades hinnaga 12 eurot alates 25.03.2013.