Praeguseks on Netskyl heliproov tehtud ja ta jälgis ka endale soojendajaks valitud Andres Kõpperi proovi, misjärel tõdeb, et on vägagi ootusärev ja tahab mehe esinemist kindlasti vaadata.

Noor Belgia tantsupõrandate jumalus postitab päev otsa Publiku konto alt eksklusiivseid pilte oma tegemisest ja muljetest – ära jää üheski hetkest ilma ning asu Publikut Instagramis jälgima @publik.ee.


Piletid õhtusele Netsky kontserdile on saadaval Piletilevis.

Eesti publiku ees mitmeid kordi üles astunud maailmakuulus muusikaprodutsent Netsky toob 28. oktoobril Tallinna Rock Cafesse erilise kontsertkava “The “3” Tour”. Baltimaadest vaid Eestisse jõudval tuuril saab näha ja kuulda maailma muusikafestivalidel tähelepanu püüdnud projekti “Netsky LIVE!”.

Eesti publiku poolt armastatud Boris Daenen artistinimega Netsky on Belgiast pärit noor ja talendikas muusikaprodutsent, kelle tee muusikamaailma tippu on tulnud hämmastavalt kiiresti. Aastal 2009 sõlmis ta lepingu Hospital Recordsiga ja juba järgmisel aastal andis välja mitmeid auhindu võitnud ja edetabelite tippu tõusnud debüütalbumi “Netsky”. Sellest ajast peale on meest saatnud vaid kiitused ja edu muusikamaailmas, kuhu ta on loonud kümneid tantsupõrandate hümne. “Netsky LIVE!” on projekt, mille käigus astub Netsky lavale live-bändi ja külalissolistidega. Sel kontserdil pole tähelepanu keskpunktis mälupulk, sest kõik helid sünnivad kohapeal koostöös Netsky, pillimeeste ja lauljatega.