Kas võitjaks kroonitakse täna Elina Born või Rasmus Rändvee? Kas Eesti saab endale lisaks Ott Leplandile veel ühe meessoost superstaari või jätkub girlpower? Proovid täna õhtuseks glamuurseks ja suurejooneliseks show’ks juba käivad.

Elina: mu unistus saab kohe-kohe reaalsuseks!

Elina Borni sõnul valdasid teda esmakordselt Nokia laval seistes väga segased emotsioonid. „See, mis minu sees toimus oli täiesti õudne. Minus olid korraga segamini hirm, ootusärevus ja rõõm,“ kirjeldab Elina. „Olen koguaeg endale ette kujutanud, et esinen suurel laval suure hulga publiku ees. Alles nüüd sain aru, et see saabki kohe-kohe reaalsuseks. Mu unistus on ju tegelikult täitunud,“ ei suuda Elina uskuda.

Rasmus: tänane õhtu saab olema lõbus!

Alati väga rahuliku ja cooli olekuga Rasmus Rändveegi on sunnitud tunnistama, et Nokia kontserdimaja laval seistes jooksid judinad üle keha. „Ma ei suuda ära oodata seda hetke, kui saan õhtul joosta lavale publiku ette ning tunda õhus seda ärevust. See saab lõbus olema!“ on ta veendnud. Kõik laulud, mille Rasmus on täna esitamiseks valinud, meeldivad ennekõike talle endale. „Usun, et kui ma ise oma esitusi naudin, siis naudib neid ka publik,“ ütles Rasmus.


Rasmus on endale terve nädala sisendanud, et superfinaal ei ole üldse pingeline. Tegelikkuses on aga pingeliseks kujunenud terve see nädal, niiet unigi ei tahtnud öössiti tulla. Elinal õnnestus sel nädalal isegi korraks koju Lehtsesse põigata, kust ta enda sõnul sai meeletult uut enerigat tänaseks, tema elu üheks tähtsamaks õhtuks.