"Ringvaade" küsis tänaval inimestelt, mis on nende lemmik laul, vastuste seas olid muidugi klassikalised "Lõpuks leidsin sind", "Neiu mustas kleidis" ja "Kingiutus" ja paljud teised, vaid üks vastajatest tunnistas, et ei ole 2 Quick Startist kuulnudki. Paulus ise tõdeb menukate laulude mainimisest rääkides, et see on arusaadav, sest just need on kõige armastatumad ka esinemistel.

Paulus tunnistab, et tema eraelust teatakse hämmastavalt vähe, sest see ei ole lihtsalt temalik. Kuigi tuleb ette, et uuritakse ka tubade arvu ja naise kohta, ei pea ta seda oluliseks ja tunnistab, et väljend "avaliku elu tegelane" talle üldse ei meeldi. Vaatamata sellele peab suurte esinemiste eel ikka vastuseid mingil määral andma.

Enda emotsioonide väljaelamiseks valib Paulus pigem spordi, näiteks uisutamise. Kuskil grupis ennast välja elada ta ei eelista, sest peab ikkagi valima, kus ja mida öelda.

25. aastapäeva valguses tõdeb Paulus, et on üsna rutiini taluv inimene ja suudab üle olla sellest, et pikkade aastatega tuleb uusi lugusid üha harvem ja rahva lemmikud on läbi aegade muutumatud. Kui saaks uuesti valida, valiks Paulus kindlasti sama tee, sest just see on olnud tema unistus.

20. detsembril Saku Suurhallis olev kontsert on Paulusele väga meeldiv aasta lõpp: "ma ei jõua ära oodata seda kontseti. Me oleme sisimas selleks kontserdiks nii valmis kui vähegi saab olla. See tuleb nii õigel ajal ja aitäh kõigile, kes on otsustanud seda kontserti vaatama ja kuulama tulla. Tahaks saada sellise kustumatu elamuse veel enne aasta lõppu."