Butterfly Lounge’is toimuvale võistlusele kutsutakse 17 Eesti silmapaistvamat baarmeni ja baaridaami, kes on silma paistnud aktiivse baarinduse valdkonna ja kokteilikultuuri edendamises ning aktiivselt osalenud kohalikel ja rahvusvahelistel võistlustel ja koolitustel.

Kolmandat aastat järjest korraldatav kokteilivõistlus koosneb kirjalikust testist, kange alkoholi ja kokteilide pimetestist ning omaloominguliste kokteilide valmistamisest. Kuna tänavuse võistluse teemaks on kunst, siis loomingulise osa käigus valmistab iga võistleja kaks enda poolt varem välja mõeldud kokteili, mis on inspireeritud mõnest kunstižanrist

“Absolut kutsub baariala säravamaid tähti näitama kunstnikku endas läbi oma kokteililoomingu, ammutades inspiratsiooni fotograafiast, tätoveeringutest, skulptuurist, maalist, grafitist – või mistahes muust endale hingelähedasest kunstivormist,” ütles võistluse üks korraldajaid, Pernod Ricard Estonia turundusjuht Eveli Loorits.

Neli Eesti eelvoorus enim punkte kogunud võistlejat saavad kutse ABSOLUT INVITE rahvusvahelisele finaalvõistlusele Stockholmi, mis toimub 1.-3. märtsil 2013. Rahvusvahelise finaali võitja auhinnaks on unustamatu reis New Orleansi „Tales Of The Cocktails“ festivalile 2013. aasta suvel.

Kokteilivõistluse korraldaja on Eesti Baarmenite Assotsiatsioon ja Pernod Ricard Estonia. Võistlus toimub Butterfly Lounge’is 15. jaanuaril algusega kell 15 ja kestusega ca 4 tundi, pealt vaatama ja kaasa elama on oodatud kõik kokteilihuvilised.