"Igasugune tunnustus ja äramärkimine on noorele bändile ikka möödakarva. Meil on hea meel kui meie muusika soojalt vastu võetakse ja loodetavasti tänu uue tulija nominendi staatusele otsivad meie muusika üles ka need, kes meist varem kuulnud pole," rääkis Dramamama solist Mikk Tammepõld Publikule.


Debüütalbumil on läinud hästi

Ta tunneb heameelt, et bändi omanimelisel esikalbumil on läinud kenasti. "Muusikasõbrad on meid hästi vastu võtnud ja kriitikudki pole hea sõnaga kitsid olnud. Majanduslikus mõttes ei saa vist praegu keegi kelkida ja uhkustada suurte müüginumbritega. Õnneks see ei olnudki meie eesmärk. Oli suur soov plaadijagu lugusid salvestada ja sellega saime oma jõududega kenasti hakkama. Selle üle on põhjust uhkust tunda," usub Mikk.

Dramamama maailmavallutamise plaane ei pea

Tammepõld lisab, et ansambli koosseis töötab igati. "Loomingulist blokki pole, nii et varsti on meilt uut muusikat oodata. Mingisuguseid maailmavallutamise plaane me ei pea. Mängime seal, kus meie jaoks kõrvu jagub."

Mikk Tammepõld ja Dramamama bassimees Viljar on ka varem koos bändi teinud. "Mina ja Viljar Norman olime liikmed ansamblis Brides in Bloom. Kitarrist Laur Joamets oli pikemat aega ansamblis Nukker Kukeke ja ta on osalenud lugematutes projektides ning bändides ehk - väga kõva lava- ja stuudiokogemusega poiss. Sama võib ütelda ka meie trummari Kristjan Kallase kohta. Tema silmapaistvamad tegemised on seotud Ewert Sundja bändide ja Inesega. Dramamama liikmed osalevad aktiivselt mitmetes muusikalistes projektides ja oma leiva ja vorsti teenivad muusikat tehes."

Dramamama ja Eurovisioon?

Millal Dramamamat Eurovisiooni trallis näha ja kuulda saab? Mida Mikk "Eesti laulu" finalistidest arvab ehk milline on tema lemmik? "Dramamama Eurovisioonil ei osale ja laule võistluste jaoks pole kirjutanud, seega otsene suhe üritusega puudub. Kui nüüd lemmikutest rääkida, siis selle aasta lugudest meeldib meile enim Malcolm Lincolni oma. Lahedad vennad! Eriti muhe on Chuck Norris basskitarril."

Eestis tehakse palju head muusikat

Eesti muusikaturg on Tammepõllu meelest hea. "Minu arvates tehakse meil palju head ja mitmekesist muusikat ning selle üle saab ainult heameelt tunda. Me siiralt loodame, et ka meile on ka siin lapike ruumi. Tahaks ju edaspidigi muusikat luua. Lisaks sellele on viimaste aastate jooksul noortele palju populariseeritud häid vanu laule mida võib juba nimetada meie rock või levimuusika klassikaks. See on ka kiiduväärt tendents."

Kõik, kes Dramamama vingest kontserdist osa ihkavad saada, peaksid oma sammud 26. märtsil klubisse Von Krahl seadma. "Esineme seal Tallinn Music Weeki raames," ootab Mikk kõiki huvilisi.

Dramamama muusikat saab kuulata SIIT ja SIIT