„Meie linnas on palju illegaalset sodimist, mis rikub linnapilti ja toob suuri kulutusi. Samas on ka palju inimesi, kes on võimelised tegema kvaliteetset graffitit või supergraafikat, mis kaunistaks linna ja teeks paljudest mahajäetud kohtadest avalikke kunstigaleriisid, kuid neil pole võimalust oma ideid teostada. Lahendame need kaks probleemi korraga pakkudes talendikatele inimestele eneseväljendamiseks linnale kuuluvaid pindasid, mis ümberkujundamist vajaksid,“ selgitas ideed Tallinna noortevolikogu esimees Vladimir Svet.

„Hetkel on enamik tänavakunstiliike illegaalsed. See on koht oma annete legaalselt arendamiseks neil, keda ühiskond näeb hetkel korrarikkujatena ning kindlasti hea võimalus oma oskuste näitamiseks ka staažikatele kunstnikele.“

Eskiise saab esitada kuni 15.septembrini e-postil noortevolikogu@tallinnlv.ee või tööpäevadel aadressile Vana-Viru 12 Tallinna noortevolikogu nimele. Noortest, kunstnikest ja ametnikest koosnev komisjon valib välja 8-12 parimat tööd, mille teostamiseks antakse autoritele vajalikud ressursid.