"Radari" toimetus helistas saate jaoks läbi pea kõik skandaalse EAS delegatsiooni liikmed. Samuti räägiti mitmete Malaisias elavate eestlastega.

Õhtu sai alguse kell 18:00 toimunud firma TransferFriend kontori avamisega. Kõne pidas Taavi Rõivas. Pärast seda liiguti restorani, kus oli kinni pandud laud umbes 50-le inimesele. Õhtu lõpuks liiguti pidutsema Kuala Lumpuri ühte kuumimasse peopaika – Traders Hotel'i Skybari.

"Radarile" andis intervjuu anonüümseks jääda sooviv naine, kes istus sel peol Taavi Rõivase kõrval. Tema flirti ega ekspeaministri käitumise juures midagi imelikku ei märganud. Naise sõnul ei olnud Rõivas see, kes kõiki tantsima kutsus, seda tegi hoopis mees, kes ühe naisliikme basseini lükkas.

Samuti veenduti, et nurgatagune koht külmkappidega on tegelikult olemas. Kellelegi baari töötajatest skandaaliga seotud inimeste näod tuttavad ette ei tulnud.

Külmikutega pimedas nurgas on turvakaameraid neli tükki, kuna tegemist on infrapunakaameratega, siis filmivad need ka pimedas. Hotelli juhataja sõnas "Radarile", et nende prioriteediks on klientide privaatsus. Seetõttu nad salvestusi ei avalda. Politseile on nõus hotell salvestisti jagama, ka Eesti politseile.

Seega oleks nii ohvril kui ka Rõivasel võimalik politseisse pöördudes enda versiooni tõestada. Rõivas sõnas "Radarile", et tema teemaga enam tegeleda ei soovi. Ohver sõnas, et ei teadnud sellisest võimalusest. Aga nüüd, kui Rõivas on vabandanud, ei soovi ta enam asja politseisse anda.