Fotolt on näha, kuidas maasturiga on sõidetud ohutussaare peale, masin on sinna mugavalt ka pargitud. Kuna "loominguline" parkimiskoht on keskuse sissepääsule lähedal, siis ei pidanud juht kaua külma kannatama.

Kivisaar rääkis ise tänases hommikuprogrammis, et Ülemiste parkla on pidevalt kinni ja kuna laps oli pärast trenni higine, oli vajalik loomingulisem lähenemine. Publikule sõnab mees, et siin ei ole enam midagi kommenteerida. "Esimest korda elus oli see koht vaba, ma sain ka sinna parkida, alati on see kinni."

"Siin ei ole mõtet midagi jaurata ja vabandada, mis vahet seal on," ei taha täna oma 51-aastaseks saamist tähistav raadiohääl teemat enam pikemalt arutada.

Mees kiitles alles eile sotsiaalmeediakanalis Facebook, et pesi oma auto ära. "Väga äge! Pargid oma porise auto ära ja lähed tööle. Pärast tööd tuled majast välja ja auto oleks nagu võluväel puhtaks saanud. Mingid tüübid lendavad kohale ja löövad pilli läikima. Ma ei pea kuhugi sõitma, midagi ootama ega kellegagi suhtlema. Ülimugav! Selle mugavuse eest 25-30€ maksta pole minu arust ka just väga palju."