1. Ärka vara

Nii on sul piisavalt aega logeleda ja ärgata. Võib-olla sa pole hommikuinimene. Vara ärgates on sul aga parasjagu aega end nii-öelda käima tõmmata. Samuti tundub nii päev pikem ja jõuad oluliselt rohkem ära teha.

2. Pea päevikut

See ei peagi otseselt olema mingi paberkandjal vanakooli päevik. Võid ka eelmisel õhtul teha kindlad plaanid, mida järgmisel päeval teha soovid. Kui tead, mis sind ees ootab, on sul ka rohkem energiat ja teotahet.

3. Mediteeri

Kui ärkad hommikul üles, siis ära hakka esimese asjana rahmeldama. Meist kellelegi pole võõrad hommikud, kui ärkame kella peale ja peame kiirelt tegutsema hakkama. Kasuta aga esimesi 15 minutit selleks, et mõelda rahulikult omi mõtteid. See vähendab stressi ja ärevust.

4. Joo rohkem vett

Kui alustad igat hommikut sellega, et jood klaasitäie vett, siis hakkab organism tööle. Kui keha vedelikutase on normaalne, töötab ka aju paremini, tunned end värskemana ja erksana ning kogu päev saab sootuks positiivsema alguse.

5. Tee trenni

Alusta hommikut tervisliku hommikuvõimlemisega. Liiguta oma keha. Tee trenni rahulikult ja ära kuku kohe rahmeldama. Kui treenid end igal hommikul kasvõi 20 minutit, on su keha päevaks oluliselt paremini valmis, kui muidu. Samuti mõjub trenn hästi ainevahetusele.

Allikas: quora.com