Sarja uusi kangelannasid kirjeldatakse julgete, naljakate ja feministidena, nad elavad tudengilinnas ning avastavad ühtäkki, et on nõiad. Nagu originaaliski, on kolme õe kõrval tähtis roll ka meeskangelastel – nende nõuandja Harry, Macy filmitegijast poiss-sõber Galvin ja Madisoni endine noormees Brian.

Erinevalt kümme aastat tagasi jooksnud originaalist on erinev ka fakt, et ühel õel on tüdruksõber! Just, üks kolmes “Võluväe” õest on lesbi. Lisaks mängivad sarjas kõigi rasside esindajad.

Holly Marie Combs

Asjade käiguga ei ole rahul aga originaalsarjas mänginud Holly Marie Combs, kes leiab, et uusversioon on naeruväärsuse tipp. “Usun, et olen kõigile selgeks teinud, et mul on mõni murekoht seoses sarja taasalustamisega. Lesbist kangelanna pole kindlasti üks neist. Küll aga on seda fakt, et homoseksuaalsust esitletakse kui midagi murrangulist seriaali sisus, see on suur viga ja osa suurest probleemist ühiskonnas. Samas oli ka esimeses pressiteates kirjas, et uusversioonil on feministlik knihv. Seega loodan, et käsikiri on pungil karakteritest, keda koheldakse võrdselt, et inspireerida uut generatsiooni ja lisaks loodan, et telekanali turundustiim lastakse lahti.”