Nimi:
Cecilia-Martina Mägi

Sünniaeg:
18.02.2000

Päritolu:
Tallinn

Kõige jubedam laul, mis praegu populaarne:
Hetkel on raadiojaamades väga populaarne Demi Lovato ja Luis Fonsi lugu "Echame La Culpa’". Tegelikult mulle väga meeldib Demi ja hispaaniakeelne muusika, kuid ikka väga palju on seda raadiost lastud. Selle loo asemel võiks näiteks Miljardeid lasta rohkem. Kodumaistest lauludest pole mulle ükski häirivaks osutunud, eestlased on alati osanud head muusikat teha.

Lemmiklugu, mida kindlasti ka staarisaates laulda tahaksid:
Lemmiklugusid on koguni kaks. Üks on Beyonce "Countdown". Olen seda laulu oma toas peegli ees laulnud ja selle järgi tantsinud aastast 2011 ning olen alati unistanud sellega kunagi ka oma toast lavale jõuda.
Teiseks looks on Jennifer Lopez’i lugu ,"Amor, Amor, Amor’". Olen õppinud hispaania keelt nüüdseks poolteist aastat, sooviksin oma hispaania keele õpetaja uhkeks teha.
Sinu guilty pleasure lugu, mida salaja armastad, aga seni avalikult pole tahtnud tunnistada:
Olen taasavastanud enda jaoks Selena Gomezi. Kõige rohkem meeldib mulle ta lugudest hetkel "Same Old Love". Rahulik, samas kaasahaarav, sobib taustamuusikaks, samas ka tantsumuusikaks. Kuulsin seda ka hiljuti telesaates "The Voice’", kus 12-aastane neiu Romy seda blind audition'il laulis. Seda kuulates võttis see lugu veel uue pöörde.
Laul, mida alati kaasa laulad:
Rita Ora&Liam Payne "For You"

Seda laulu kuulates tuleb alati selline sõidan-autoga-olen-justkui-nagu-muusikavideos tunne peale, laulan kaasa nagu oleksin maailmaturneel ja peaksin maha ühe vägeva show, süda täis head meelt.

Laul, mis tuju kohe rõõmsaks teeb:
Bastille "Good Grief"
Mul on väga eriline klass, kellega teeme alati väga erilisi asju. Koolis, Inglismaa teemalisel tantsuvõistlusel, esitasime selle loo järgi tantsu, mille juba gümnaasiumi alguses pidime kohe kõik koos selgeks õppima. Laulu refräänis panime klassikaaslastega kõik oma head emotsioonid, mälestused ja energia sinna tantsu ning tunne, mis meid valdas, pole siiani kellelgi meelest läinud, ma arvan. Alati, kui seda laulu kuulen, tuleb mulle meelde mu imearmas klass, kelle tõttu ma iga hommik end voodist püsti jaksan ajada ning kelle nägemine mu koolipäeva alati paremaks muudab.

Artist, keda austad enim:
Beyoncé

See naine teeb silmad ette ka siis, kui ei ole tema tulihingeline fänn. Lisaks laulu- ja tantsuoskusele, on ta mulle eeskujuks ka oma töökuse ja pühenduvuse poolest. Tema laulmine, maneerid ja koreograafiad on mind vaimustanud aastaid.
Ja ta on üks tugev iseseisev naine, kes inspireerib ka teisi naisi olema enda elu boss.

Asi, mida keegi sinu kohta ei tea:
Sooviksin endale väga teha päevalille tätoveeringut ning olen pea iga päev otsinud õiget pilti päevalilleõiest.

Sinu kõige pöörasem seiklus:
Kuigi mu elu on siiani olnud seiklusi täis, arvan ma, et mu pööraseim seiklus ootab mind alles ees.

Kirjelda oma stiili:
Kindlalt nimetust minu stiilil ei olegi. Kirevaid värve mu garderoobis väga ei leidu, üks päev käin ringi dressides, teine päev olen seelikus või kleidis. Kõige rohkem vist oleneb mu stiil sellest, kui sassis hommikul mu juuksed on :)

Foto, mis iseloomustab sind kõige paremini:
See pilt iseloomustab mind eelkõige sellepärast, et olen oma sõprade keskel kõige lühem, et teistega sama pikk oleksin, on võetud mind antud pildil lausa sülle. Lisaks ümbritsevad mind iga päev imelised inimesed. Pildil on näha (vasakult paremale) mu parimat sõbrannat Laura Mariat, kellega saatus pani meid meie kõige esimesel koolipäeval kõrvuti istuma ning nüüdseks oleme suureks kasvanud, siiani üksteise kõrval. Mariat, kes on mu kõrval olnud gümnaasiumi algusest saadik, temaga saan alati kõigest rääkida, alati süda nalja ja naeru täis. Rebeccat, kelleta ei oleks vene keele tunnid need, mis need on praegu, ja lisaks on ta lahutamatu kaaslane mu koolipäevadel. Bibianat, kes õnnistab mind alati enda suurepäraste joonistustega ning oma armsa naeruga iga päev. Kõige ees on mu parim sõber Oskar, kes muudab mu päevad ning matemaatika tunni palju päikselisemaks. Olen oma sõprade eest iga päev tänulik, tuletan neile alati meelde, kui kallid nad mulle on, ja olen alati neile olemas.