Avasta uusi asju. Surfa lihtsalt internetis ja vaata, mida põnevat leiad. Võib-olla satud ühelt teemalt teisele ja tekib äkki millegi vastu huvi.

Tee seda, milleks pole varem aega olnud. Kõik oskavad loetleda mingeid raamatuid, filme või muid taoliseid asju, mis neile huvi pakuvad, aga mille jaoks lihtsalt pole aega olnud. Mõtle sellele raamatule, mis seal kapil vedeleb ja mille lugemisele oled tükk aega mõelnud, aga kogu aeg tuleb midagi muud ette. Täna on see päev, kui ei tule.

Vaata mõnda lahedat sarja. See on sõltuvust tekitav ja pakub meelelahutust pikemaks ajaks. Kui leiad huvitava sarja, millel on mitu hooaega, siis sa ei pea tükk aega igavust tundma. Lahedad noortesarjad on näiteks "Riverdale", "Misfits" ja "Stranger Things".

Kokka. Proovi uusi ja põnevaid retsepte. Näiteks Facebookis on kanal Tasty, milles on sadu toiduvideoid. Suurem osa neist on küllaltki lihtsasti valmistatavad ja ei eelda meisterkoka oskuseid. Lisaks pole paljude toitude valmistamiseks vaja sadu erinevaid maitseaineid.

Helista sõbrale ja saage kokku. Minge näiteks koos välja sööma, vaadake filmi või tehke midagi muud toredat. Võib-olla tundub toreda plaanina kutsuda külla hoopis mitu sõpra ja teha üks tore lauamänguõhtu?

Vaata mõnda naljakat videot. Näiteks seda: