New York Post vahendab, et neile laekus informatsioon, mille põhjal on 68-aastane moekuninganna mõlgutanud mõtteid ameti mahapanemisest juulikuus, kui tema tütrel on pulmad peetud ja septembrinumber ehk moemaailma aastapiibel on valminud.

Kui kõik läheb plaanipäraselt, siis pannakse juulikuus paari Wintouri tütar Bee Scaffer ja Itaalia Vogue’i toimetaja France Sozzani poeg Francesco Carrozzini.

Ameerika meediakontserni Condé Nasti pressiesindaja sõnul on taolised kõlakad valed ja sellistest asjadest pole küll juttu olnud, vahendab Page Six.

Wintourist sai Ameerika Vogue’i peatoimetaja 1988. aastal. Alates 2013. aastast on ta lisaks ka Condé Nasti loovjuht. Wintour’i mõju moemaailmas on kirjeldamatult suur. Räägitakse, et proua aastapalk on kaks miljonit dollarit ja lisaks võib ta igal aastal kulutada riietele 200 000 dollarit. 2017. aastal andis kuninganna Elizabeth II Wintourile ka autasu.

Samas räägitakse viimastel aastatel üha enam, kuidas printmeedia sureb välja, sest internetiportaalid on muutunud järjest populaarsemaks. Tekib küsimus, kas isegi nii suurel meediakontsernil nagu Condé Nast on mõttekas maksta kellelegi üüratut aastapalka nagu seda on 2 miljonit dollarit.

Kas Wintour paneb ameti maha või on tegemist pelgalt tühipalja kuulujutuga, selgub sügisel.

Allikas: standard.co.uk