Tanja Mihhailova-Saar rändas eile tagasi mälestustesse ja paikadesse, kust tema karjäär kunagi alguse sai.

Tanja töised tegemised viisid ta sedapuhku tagasi Ida-Virumaale ja kohtadesse, mis tekitasid temas siiraid emotsioone.

"Siin on tegelikult täiesti esimene lava, kus olen kunagi laulnud ja tantsinud," jagab Tanja nostalgilisi mälestusi video teel. Mõte sellest, KUI väikest lava kunagi küll vallutatud sai, paneb ka teda ennast muhelema. "Sellel laval sai siis ka täiesti esimene muusikal tehtud."

Lisaks on tema jaoks lihtsalt sürreaalne see, kuidas tema lapsepõlve kultuurimaja kohvik näeb täna välja täpselt selline, nagu ta kunagi oli. "Näete, ma reaalselt istusin kunagi siin, SIIN!" on Tanja emotsionaalne.

Viis aastat tagasi telesaate "Laulupealinn" Ida-Virumaa finaali laulnud lauljatar tõdes, et Kohtla-Järve (linn, kus Tanja üles kasvanud on) ei ole mingi urgas, kust igasugu kriminaalid välja roomavad. "Minust sai täiesti normaalne inimene," tõdes Tanja tollal. "Mu pinginaaber õppis arstiks. Samasugune väike Eesti linn, igas kohas on häid ja ka halbu inimesi."

"Sealt ma olen nö välja kasvanud. Arenemisvõimalus lauljaks puudus, ent olin kindel - eesti laulja saab ükskord minust niikuinii!" rääkis Tanja aastaid tagasi antud intervjuus. Seda, kas ta enda tulevikku ka Ida-Virumaaga seostab, ta öelda ei osanud. "Ega minagi ei tea öelda – äkki ma lähen ka Kohtla-Järvele ja hakkan laulustuudiot tegema," mõtiskles ta siis.

Vaata Tanja nostalgilisi videohetki tema Instagrami Storyst!

A post shared by ✨TANJA (@tanjamihhailova) on

Jaga
Kommentaarid