Traditsioone hoitakse au sees ka sel aastal: kahe päeva jooksul astub kahel laval üles ei rohkem ega vähem kui 22 artisti. Lisaks Eesti metalbändide paremikule saab kuulda ja näha ka arvukalt välisartiste.

Hard Rock Laagri peakorraldaja Kaido Haavandi sõnul tõi möödunud suvel toimunud festival kokku ajaloo suurima publiku. “Laager kasvab vaikselt, aga järjekindlalt. Festivalil saab sedapuhku pidulik 18 täis, ehk siis teismeliseaastad jäävad vaikselt juba selja taha ja kõiki valikuid saab teha teadlikumalt ning selgema sihiga,” ütleb ta. “Pole kahtlustki, et suuremad saavutused ja väärikaimad verstapostid seisavad veel ees!”

Hard Rock Laager 2019 piletid tulevad müügile laupäeval, 8. detsembril kõigis Piletilevi müügipunktides ning Circle K teenindusjaamades. Esimesed 300 fännipiletit, millega kaasneb ka tasuta festivalisärk, leiavad endale omaniku sama päeva hommikul kell 10 Tallinnas klubis Tapper ning kell 11 Pärnus ja Tartus kaupluses Muusik.

Aastate jooksul on Vana-Vigalas üles astunud sellised suurnimed nagu Behemoth, Testament, Phil Anselmo, Lacuna Coil, Katatonia ja paljud teised.