Vana-aastaõhtul oli TV3s saade "Mida toob aasta 2019", kus tähemärkide tulevikust rääkisid astroloog Edda Paukson ja nõid Anete, kes kasutas taro kaarte.

Edda Paukson ennustas saates, et skorpionid on see aasta "maru õnnelikud" ja kõik nende elus läheb hästi. Skorpion on 2019. aastal majanduslikult kindlustatud, loob uusi ja huvitavaid suhteid mitmel rindel. Astroloog pidas skorpioni järgmist aastat vägagi aktiivseks ja huvitavaks.

Nõid Anete ennustas TV3 saates õnnelikku aastat just sellele skorpionile, kes ennast muuta soovib ja plaanib. Aasta märksõnaks on kindlasti taassünd ja oluline on muuta suhtumist endasse, mis kipub olema liialt kriitiline ja õel.

Naistekas avaldas suure aasta horoskoobi, kus ennustas skorpionile huvitavaid muutusi ja konkreetselt isegi lapse sündi. Naisteka horoskoop läheb veidi rohkem kokku Edda Pauksoni TV3 horoskoobiga, mis ennustas 2019. aastaks tööle ja rahale edukust ning aktiivset suve.

Täna avaldatud Maalehe horoskoobis räägib ka astroloog Taimi Uuesoo, et toimivad suhted võivad tuua skorpionile uuendusi, näiteks laps või abielu. Astroloog ennustab, et alanud on õppimise aasta ning skorpion peaks olema ettevaatlik just raha liigse kulutamise suhtes.

Õhtuleht avaldas samuti Edda Pauksoni aasta horoskoobi, kuid üllatuseks erineb see märgatavalt eelnevast. Nüüd räägib astroloog, et skorpionil on ees keeruline ja probleemiderohke aasta. Paukson manitseb olema ettevaatlik, sest on oht teha liiga rutakaid otsuseid, mis mõjutavad isiklikku heaolu. Kui eelnevalt ennustas ta skorpionile edu nii rahaga kui tööasjades, siis nüüd on Paukson seisukohal, et tööl läheb keeruliseks ja rahaga on tuleb raskusi. Vastupidiselt lastele ja romantikale ennustab Paukson hoopis raskuski suhetes.

Igor Mang ennustab oma horoskoobis skorpionile edu ja väidab, et ees on vaid rohelised tuled. Hästi läheb nii armastuses, töös kui majanduslikult. Kuigi aasta sisaldab nii tõuse kui mõõnu, ennustab ka Mang siiski edu ja aktiivsust, millega skorpion ise lõpuks rahule jääb.

Tervendaja Eva Tenter väidab oma kodulehel, et inglid ei räägi aktiivsest aastast üldse ja soovitavad skorpionile vaid puhkust.