Pariis — armunute linn ootab! Mis oleks veel romantilisem, kui jalutada sooja karusnahka mähkununa käsikäes mööda kauneid bulvaare, õhtustada parimates prantsuse restoranides ning vaadata üleoleva muigega Eiffeli torni ja Louvre’it, tõdedes, et need on vaid turistidele. Eriti hea on rüübata hoopis käsitööõlut mõnes hubases klubis, kus on esinenud ka Ewert and The Two Dragons.

Pentagon — kuna nii Toomas Hendrik kui Ieva on oma elu ja töö sidunud küberkaitse teemadega, on neil mõlemal kindlasti huvitav külastada USA Kaitseministeeriumi peahoonet, mis asub Arlingtoni maakonnas Virginia osariigis. Ei saa välistada ka asjaolu, et mõlemad on seal juba varemgi viibinud, seetõttu on emmal-kummal ehk ka mõni hämar nurgatagune välja otsitud, kus üksteisele salaja musi anda.

Aserbaidžaan — Kuna Ieva noorima lapse nüüdseks siit ilmast lahkunud väidetav isa oli aserbaidžaanlane, oleks tema pere tutvustamine oma uuele mehele loogiline jätk. Juhul muidugi, kui Presidendi kantselei avalike suhete juhi Toomas Sildami jutustatud kurb lugulaul tõele vastab, mille tänane Eesti Ekspress paraku tugeva kahtluse alla seab. Bakuu on aga sellegipoolest tore linn!

Island — kuigi president on paljastanud, et eelistaks pigem sooja kliimat nautida, on Island liialt hipster koht, et seal käimata jätta. Lisaks võib oma ihu leotada kuumaveegeiseris ja erilise vedamise korral vaadelda vulkaani purskamist.

Kosmos — Tänapäeval on suure raha eest võimalik ka ilmaruumi avastama minna ja oma koduplaneedi ilu imetleda. Kuigi tegu pole teab mis luksusliku ja mugava reisiga, on ideel ometigi jumet. Vaevalt, et kuigi paljud saavad kiidelda sellega, et on kosmoses käinud. Küllap jääb nii eksootiline reis siiski kaugemasse tulevikku, kuna vajab tugevat füüsilist ja psüühilist ettevalmistust.

Eurosonic Noorderslag — 13.-15.jaanuarini toimub Hollandis muusikafestival Eurosonic Noorderslag, kuhu on vähemasti Facebooki ürituse info kohaselt minemas nii mõnedki Eesti muusikatööstuse võtmeisikud. Kuna seal esinevad ka Baltikumi bändid, on kuulamisrõõmu nii Toomasel kui Ieval. (Carnival Youth ja Momend Lätist, Alina Orlova ja Golden Parazyth Leedust, Ingrid Lukas, Trad.Attack! ja Maarja Nuut Eestist)

Florida metalfestival — 30.jaanuaril mürtsub Tampas, Floridas raskeroki festival Florida Metal Fest, kus esinevad näiteks sellised nimed nagu Obituary, Deicide ja Corrosion of Conformity. Kuna president Ilves on suur rokkmuusika austaja, kelle lemmikansamblite hulka kuulub näiteks kodumaine möiraansambel Loits, on see koht täpselt paras, et Ieval silmad tõllarattaks ehmatada ja suhe proovile panna.

Imagine Dragonsi kontsert Riias — kui peale jääb siiski Ieva tahtmine, võivad värsked Ilvesed teha kompromissi ja 30.jaanuaril Florida asemel hoopis Riiga sõita, kus Arena Rigal esineb USA ansambel Imagine Dragons.

Missivõistlused USAs — Jaanuarikuus toimuvad igas Ameerika osariigis kohalikud missivõistlused, mille tulemusel selgitatakse välja üleriigiline kaunitar, keda saata Miss Universumi konkursile. Kuna Ieva Kupce on ka omal ajal välgutanud oma pikki sääri missipoodiumil, oleks tal ilmselt põnev vaadata, millised iluideaalid valitsevad maal, mida ta värske abikaasa kaua on koduks nimetanud.

Laur Joamets Madriidis — Terve jaanuaril vältel on kantriartist Sturgill Simpson Euroopa tuuril ning 22.jaanuaril esineb näiteks Madriidis, kohas nimega La Boite Live. Kahtlemata oleks tema eestlasest kitarristil Laur Joametsal väga hea meel, kui president tuleks tal pärast kontserti ta kätt suruma. Pole mees ju ammu koduseid kohanud ja väärib seda, et keegi temaga mõne sõna emakeelset juttu ajaks.

Psühhedeelne endassevaatamine — Meie president on väga avatud mõtlemisega, mistõttu ei põlga ta ära ilmselt ka väikest eneseleidmisretke. Põnev võimalus otsida Peruus üles võimekad šamaanid, kelle valve all proovida ayahuascat, mis on erinevatest hallutsinogeensetest taimedest kokkukeedetud leem. Targemad teavad rääkida, et see on kohalikus rahvameditsiinis hinnatud kui uks hingede ilma.