PADA hooaja avapidu toimub juba sel reedel, 10. juunil. Uksed avatakse kell 21.00 ning kell 22.00 algaval õhtusel kontserdil esinevad Mick Pedaja ning Estrada Orchestra. Südaööst esinevad siseruumides mainekad kodumaised DJ-d Peeter Ehala, Kersten Kõrge, Helen Tammemäe, Kersten Kõrge, Ats Luik, MHKL, L.Eazy, Marek Poel ja Susanna.

Kultuurikatla Aed PADA asub Tallinnas aadressil Kalasadama 6 ning on avatud suvehooajal. Padas on suur siseõu terrassiga, kaks kontsertlava ning siseruumid erinevate ürituste jaoks.

Mick Pedaja on Raplast pärit laulja ja helilooja, kes on võtnud eesmärgiks tuua kuulajate kõrvadesse soojust ja rahu. Selleks ammutab ta inspiratsiooni loodusest ja inimestest, kes teda motiveerivad. Valminud loomingut iseloomustavad orgaanilisus, hõljuv kõlapilt ja kosmilised helimustrid. Micku muusikaline tee on kestnud umbes kümme aastat ning selle aja jooksul on ta tegutsenud erinevates projektides ja ansamblites. "Eesti Laul 2016" konkursil saavutas Mick looga "Seis" kokkuvõttes neljanda koha, mille muusika ja sõnade autoriks on ta ise. PADAs esineb Mick Pedaja elektroakustilise laivkavaga koos Uku Kübara ja Markus Bachmanniga.

Estrada Orchestra debüütalbum ilmus eelmisel aastal. Ainult vinüülil ilmunud, džässi, funk'i ja psühhedeelset diskot kombineerinud LP müüdi läbi poole aastaga. 2013. a kokku tulnud Estrada Orchestra koosneb isehakanud pillimeestest, vinüülifanaatikutest ja tänavamuusikutest. Eneselegi teadmata sai spontaanselt sündinud põrandaalusest jämmibändist üks džäss-funk-muusika taaspopulariseerijaid Eestis.