1. Eneseharimisel ei ole piire. Mina luban, et saan sel aastal omale bakalaureuse kraadi.

2. Ma tahan, et minu teele satuks veelgi enam põnevaid töiseid projekte. Ma luban enda isiksust erinevate projekti abil analüüsida sel aastal veelgi enam. Ma luban analüüsida, milline töö mulle meeldib. Mis on minu jaoks töises mõttes oluline? Mida ma teha ei taha? Mida ma hästi teen? Mida saaksin teha paremini?

3. Ma luban, et kogun raha. Panen 20% oma sissetulekust iga kuu fondi nimega "Puhkus".

4. Ma luban alkoholi juua sama vähe kui sel sügisel. Vähem on rohkem. Alkohol olgu tähistamiseks, siis kui päriselt midagi tähistada on.

5. Ma luban, et kannan sama vähe meiki kui 2016. aastal. Meiki kannan siis, kui ees ootab filmimine või pildistamine. Ma olen palju enesekindlam, kui ma meiki ei kanna. Ma ei taha näida perfektne. Ma tahan olla tuntud kui see näitleja, kes on eelkõige lihtne tudeng.

6. Ma luban, et käin trennis täpselt nii palju kui ma tahan. Siis, kui tuju ja tahtmine tuleb, lähen trenni. Ma ei pea iga nädal kindlalt 3 korda end trenni sundima. Ma ei loe kaloreid, ma ei taha kaalu kaotada. Ma tahan tervislik ja õnnelik olla!

7. Ma luban andestada kõikidele, kes on mulle 2016. aastal haiget teinud. Teie antud kogemus oli mulle vajalik ja ma olen selle eest tänulik. Andestama peab kõikidele, leppima aga mitte.

8. Ma luban olla eelkõige tark naine, alles siis ilus naine. Ma luban rõhuda sisemisele ilule ja olla tuntud selle poolest, kes ma sisemiselt olen. Selle asemel, et sihipäraselt olla stiilne, seksikas või peenike, on minu eesmärk olla julge, töökas ja edasipüüdlik.

9. Ma luban austada, armastada, olla nii heas kui halvas, nii õnnes kui õnnetuses, rikkuses ja vaesuses koos mulle lähedaste inimestega.

10. Ma luban ka sel aastal välja öelda vajaliku ja vaikida, kui võin. Ma luban igas olukorras jääda (meelelahutusmaailmas) siiraks ja ausaks – iseendaks. Ma luban julgelt kritiseerida ja kiita, kui vaja. Ma luban oma arvamuse selgelt argumenteerida. Luban end kritiseerida ja austada eriarvamusi.

Kaunist pühadeaega! Boonuseks üks vahva lapsepõlvepilt Brigitte Susanne lapsepõlvest: