Maskiball Teatris

Teatril on sel korral varuks luksuslik maskiball, kus klubiruumidest on tehtud lossisaalid kauniste printsesside ja vaprate rüütlitega. Peomeeleolu rikastab kallis šampanja. Tavapilet maksab 20 eurot, saabujatele enne südaööd 15. Klubi Facebooki lehel on suure auhinnamänguga võimalus võita 150-eurone kinkekaart Max&Co'lt, samuti unustamatu öö kahele hotellis Kolm Õde.

Club Venus "Viva Las Venus"

Peo teemaks on Las Vegase tuledesära hasartmängude, showprogrammi ja vahuveiniga. Esineb Dave Benton ja tantsivad Utopia Entertainment neidised. Pileti hind eelmüügist on 10 eurot, kohapeal 15.

Vabaduse väljaku kolm klubi

Erandkorras on tänaseks õhtuks käed ühendanud Vabank, Bibabo ja restoran Wabadus, mis asuvad kõik ühes majas. See tähendab, et avatud on viis erineva muusikaga saali puhkpillimuusika, baleriinide ja akrobaatidega. Muusikalise etteaste teeb Liis Lemsalu. Kolme peo pilet on eelmüügist 15 eurot, enne südaööd 20 ja pärast 25 eurot.

Stuudio

Klubi Stuudio esimesed 100 külalist saavad üllatuse osaliseks ja DJ-puldis kütavad Bert on Beats, Mark Slavin, Jaanjaago, Anton Must ja Paul Oja. Facebooki attendijatele sissepääs 10 eurot, teistele 15.

Club Privé

Legendaarne rahakahur töötab jälle ja paiskab rahva sekka 2000 eurot sulli. Peo tõmbavad käima DJ'd Widenski, Kyka, Chris Mil ning saksofoni mängib Indrek Varend. Täispilet on 20 eurot, flaieriga 15 ja klubi pereliikmele 10. Broneerida saab soovi korral ka VIP-laudu.

Club Hollywood

Hollywoodi aastavahetuspidu toetab Jägermeister, mis tähendab lakkamatuid ürdilikööri ojasid. Muusikat valivad DJ'd Kristjan Hirmo ja Kert Klaus ning kuumad trummimängijad. Õnnerattal saab võita ahvatlevaid auhindu ning video- ja eriefektid tekitavad tunde, nagu oleks tegu mõne välismaa klubiga. Pilet maksab klubis 12 eurot, klubiliikmele 10. Broneerida saab ka VIP-laudu.

Butterfly Lounge

Hubane Butterfly Lounge pakub aasta viimasel õhtul R'n'B'd ja soulmuusikat, mida valib DJ Defkut. Nautida saab šampanjat, magusaid kokteile ja kõike sedagi, mida tavapäraselt toidumenüüs pakutakse. Sissepääs on tasuta!

Protest

Kellel pole isu bling-blingima minna, saab rahulduda alternatiivsema peoga näiteks Protestis, kus muusikat valivad Robert Linna, Jonzi, Karlos, Kostja ja Muudu legendaarsetest Gütteöö ja Goose Is Loose pidudesarjadest. Peo nimeks on Pauguöö ja avatud on eksklusiivne baar Paugujaam, kus pakutakse enda sõnul "vitamiine uueks aastaks". Pilet maksab ainult 5 eurot ja uue aasta saabudes saab tasuta käredat baari poolt.

Hetk

Rotermanni kvartalis asuv Hetk pakub veidi hipsterimale seltskonnale pidu nimega "Tants & Trall", kus muusikat mängivad DJ'd Firejosé, Jaagup Jalakas, Ott Kelpman, Mihkel Masso ja Vatu. Saab ka süüa ning sissepääs maksab 5 eurot, kliendikaardi ja Facebooki attendiga saab trallida tasuta.

Erinevate Tubade Klubi

Kes igatseb pidutseda mitte kõrgetel kontsadel, aga paljajalu või sussides, võib minna Telliskivi loomelinnakusse peole nimega "Vaip". Plaadikohvritega on kohal Kristopher, Orav, Heikki Vaht ja "oma mees" Mart. Pilet maksab 5 eurot ning oodata on tantsumuusikat, uusaastalubadusi, ekraniseeritud ilutulestikku, oksjonit, tervitusi, andmist ja võtmist.