Daniel ütleb, et nad ootavad abikaasa Eleriga seda last väga ning ta on juba nüüd väga armastatud ja oodatud: “Me oleme lihtsalt šokis ja hästi hirmunud, aga samas võtame me seda kõike nii vabalt. Meil pole veel mingeid hälle või üldse mingeid asju veel ostetud.”

“See teekond on pannud mind tänulikkust tundma. Ma ei tea, kuidas paljudel inimestel see käib, aga meil ei olnud see nii lihtne. See käis läbi raskuste — mitte siis, kui me arvasime, et see võiks juhtuda. Minu meelest ongi see nii äge meeldetuletus, et siin maailmas on nii palju asju, mis ei sõltu meist. Vahel kipume me arvama, et me oleme maailma naba ja kõik käib meie ümber — tegelikult enamus asju, mis juhtuvad, ei sõltu sellest, mida me tahame või ei taha,” rääkis Daniel.

Juba sel pühapäeval toimub Saku Suurhallis näosaate kuuenda hooaja finaalsõu. Daniel küll finalistide hulka ei pääsenud, ent lavale astub ta siiski ja seda ansambli Coldplay ninamehe Chris Martini kingades.

“Kui ma mõtlen oma elus suurtele kontsertidele, kus ma olen käinud, siis Coldplay on üks meeldejäävamaid. See elamus, mis ma sellest sain — see on kirjeldamatu! Chris Martin on laulukirjutajana ja esitajana kindlasti minu üks eeskujusid. Mul on hea meel, et saan Saku Suurhallis teha sellist artisti, kes sinna sobib. Proovin teda nii hästi teha kui võimalik.

Vaata lähemalt Publiku videost!