„See kõne oli rõõmsalt lihtne. Ainuüksi see patsutus, et „oleme olnud tublid", on kõigile arusaadav ja võimaldab kõigil inimestel, kel on pidupäeva tuju hästi samastuda," ütles Simson.

Mida arvab aga Simson presidendi vastuvõtu eelsest korraks lahvatanud üleskutsest mitte vastuvõtu kutsele reageerida Ilvese tormilise pereelu tõttu? „Ma arvan, et kui Eesti vabariigis tahetakse väga rõhuda, et pereväärtused on au sees, siis ei saa keegi küll leida põhjendust mitte tulla presidendi vastuvõtule. President on ju abiellunud. See on ju eeskujulik käitumine kui oma armastusest ja elukaaslasest tehakse uus abikaasa. Pole meie hinnata, kui kiiresti inimeste elud muutuvad,"

Ieva Ilvese kohta ütles Kadri Simson, et kahtlemata on tegemist väga sümpaatse inimesega, kes on valinud vaoshoitud stiili, mis ei saa midagi muud kui ainult meeldida.

Ka oma kleidi ja ehete meistreid ei jätnud Simson enda teada. „Iga kord, kui olen kandnud fantastilisi ehteid, on nende autoriks olnud Kaie Parts. Tal on olnud hea koostöö Aarne Niiduga ja olen sellele tandemile oma välimuse eest tänuvõlgu," avaldas Simson.

Uuele presidendile ei ole Simsonil seoses 24. veebruariga ainsatki ootust. „Mul on ootus, et president on inimene, kelle puhul me kõik oleme kindlad, et ta hoolib Eestist ja kõik mida ta teeb, teeb Eesti heaks. Ma usun, et meil on päris mitu väärikat kandidaati, kes kõik sellele ootusele vastata saavad," ütles Simson.