Palju festivalidebüüte

Festivali avabändideks olid Dramamama ja Tenfold Rabbit, kes andsid mõlemad oma esimese festivalikontserdi läbi aegade. Neile järgnesid Soome glämmrokkarid Reckless Love ning teistsugust muusikamaitset paitas Austraalia dubsteppar Dub FX koos oma kauni pruudi Flower Fairyga, mida tulid vaatama isegi inimesed, kes festivalipiletit ostnud polnud. Neile avanes võimalus nimelt piiluda ja kuulata võimsat saundi üle festivaliaia, kus kõrgema nõlva peal paljud end mõnusale piknikule olid tättinud.

Õhtu nael oli Ewert ja vägev tuleshow

Seejärel tõmbasid hiiglasliku Telgilava publikut pilgeni täis Kosmikud ning au on tõdeda, et õhtu tipphetkeks oli samuti kodumaine artist - Ewert and The Two Dragons, kelle esinemine toimus juba ööpimeduses, kuid vaatamata seljataga olevale pikale festivalipäevale oli rahvas endiselt energiline ning kontserdi lõpetanud tuleshow võeti soojalt vastu.

Välismaised artistid on koondunud tänasesse kavva

Nüüdseks on jõudnud Tallinna ka festivali teise päeva peaesinejad peorokkar Andrew W.K. USAst ning briti punkbänd The Stranglers. Lisaks saab täna festivalil näha briti indierock bändi The Big Pink, lisaks veel The Dwarves, Metsatöll, Winny Puhh jpt. Loomulikult on festivalil jätkuvalt ka Seenelava ja rokkiviad luuletajad ning Kultuuritolmu telk.

Von Hertzenit asendab Mahavok

Kahjuks ei ole ka meepotti ilma tõrvatilgata - Von Hertzen Brothers tühistas oma esinemise Rabarockil bändiliikme haigestumise tõttu, kuid kodumaine progeroki legend Mahavok ulatas oma abikäe ning astuvad täna õhtul üles Rabaka Telgilaval.

Tule kohale, veel jõuad! Huvitavaid reisikaaslasi ja võimalusi siia tulla leiad nutikalt teenusepakkujalt KesKuhu!

Vaata, mis meeleolu eile Ewerti kontserdil valitses!