Ekspromt visiit Slovakkide backstage'is

Läksimegi enne tähtsat õhtut neile backstage'i külla ja saime teada, et tähtsaks etteasteks valmistutakse pargis jalutamise ja õlle joomisega. See viimane oli küll loodetavasti nali. Palusime kirjeldada veidi sellise bändi tegemisi, kes nii riukalikke nalju teevad ja saime sugugi mitte vähem riukaliku vastuse. "Nagu isegi nägite, oleme me Ameerika hiphopi bänd!"

Max: usun armastusse, jumalasse, vabadusse ja ilustesse tüdrukutesse!

Veidi tõsisemat tooni võttes rääkis noor Max meile, et tema laulu nimi on "Don't close your eyes" ja et nad on metalcore stiili viljelev muusikaline kollektiiv. Ametlikus Eurovisiooni brošüüris on kirjas, et Max on taimetoitlane ning suur armastuse, lootuse ja nunnude asjade fänn. "Ma pole ise seda tegelikult lugenud," naerab ta ja lisab, et tegu on siiski tõese jutuga. "Ma usun armastuse, jumalasse, vabadusse ja ilusatesse tüdrukutesse!" kõlab tema elumoto.

Enne esinemist joovad end täis ja mediteerivad pargis

Nalja lainel jätkates jutustasid rokkarid meile, et valmistuvad esinemiseks õlut juues ja sidrunit süües. "Me oleme kindlasti laval juua täis!" kuulutab ta. "Ei, tegelikult me lihtsalt naudime oma esinemist ja võib-olla paar tundi enne showd lähen ühte vaiksesse parki Bakuus, mis on siinses vanalinnas, seal on puud, lilled ja muru..." paljastab Max oma romantilise poole.

Vaata, kuidas lõbusad poisid seda kõike meile rääkisid. Video räägib rohkem kui tuhat sõna!